Andra semesterveckan snart slut :(

I måndags åkte vi till Niklas pappas landställe i Hälsingland, Gunnarsbo, strax utanför Ljusdal. Jag, Niklas, Malin och Zoe tog tåget.

Veckan har bjudit på regn, regn, lite sol och värme, sen regn och regn. Men vi har haft det suveränt ändå. Ätit hemlagad god mat, hela dagarna, fikat, lekt, tittat på Teletubbies, Bolibompa, läst böcker, plockat blåbär och promenerat.

Vi besökte även JärvZoo och tittade på de fina djuren. Just det, vi var på en gårdsauktion oxå. Synd att det inte fanns ngt jag ville ha, det hade varit kul att buda på nåt. :)

Vi kom hem igår, fredag. Helt slut, fast man inte direkt ansträngt sig. Ikväll blir det bara slappa för min del, har haft magont en hel vecka och vill bara ta det lugnt och samla kraft för nästa vecka.

Här kommer lite bilder från Hälsingland och från lunchen idag med Stina, Johan och Noah på Snaps. Och den nylagda trallen så klart (ca 70 plattor som jag helt på egen hand la ut... :)

Vi firade Zoes 2årsdag lite tidigare och hon fick docka och docksäng av sin morfar och "Neta", men Zoe tyckte att hon passade bättre i sängen än dockan... :)Jag hittade några smultron på vår långpromenad (1 mil runt sjön på ca 1h 20min). Självklart var jag tvungen att trä dem på ett strå, som när man var liten.
Älsklingen på väg ut i skogen för att leta svamp, det blev en och en halv, fler fanns inte...


Blåbärsplockaren, jag hade gärna velat haft en sån där mygghatt på mig, och vi hade en i stugan som jag provade innan, men inte behövde, trodde jag....


Me und Stinch på Snaps


Noah busfrö


Nu ska jag äta blåbär och sen 3st Delicatobollar och en ask Noblesse. :)

Kommentarer
stinch

nästa gång jag e i häslingland måste jag åka o kolla in bävrarna :)

fint kort från medis!

2009-07-26 @ 18:17:30
Bror

shit va bra det blev med trallen, bra gjort syrran.

kram kram

2009-08-03 @ 19:30:53Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0