Första semesterveckan

närmar sig sitt slut, och jag är nöjd med den.

Första lediga dagen, lördagen, firades med grillfest hos kompisar. Vi hade väldigt trevligt och avslutade kvällen på Spy bar eftersom vi skulle visa Stureplan för Marie... ;) Vi hade tur som kom dit så tidigt, vid ca 01 tror jag och då var det inte så mycket folk så vi fick plats vid bord, mycket skönt att kunna sitta och hänga sen när det blir så där trångt att man inte får plats. Har ett litet mission från och med nu oxå, ska se till att jag och Niklas fotas lite mer tillsammans och här är början:


Måndagen startade med en klippning på Hårgänget. Jag som inte skulle testa fler frisörer där, men men. Det blev kort, väldigt kort. Men hår växer, så snart ska jag väl se ut som folk igen.
före och efter (kanske inte syns så väl, men ändå:
 

Lunch med Anna och sen var jag och Niklas på bio och såg Baksmällan och den var riktigt kul! Se den.


Tisdag, då skulle vi ut på en liten tur i skärgården och bestämde oss till slut för Fjäderholmarna. Regnet fullkomligen vräkte ner när vi stod på bryggan och inväntade båten, men vi torkade ganska snabbt inne på restaurangen sen när vi åt lunch. En lugn och skön dag.

Onsdag morgon kom mamma först med Noah och sen åkte vi till Värmdö för att hänga där över dagen. Noah skulle ju som vanligt charma alla och han började redan på busshållplatsen, han är så skön att ha med, så glad och mysig. Ute på Värmdö blev det fika, lite lunch och en tur till stranden. Malin och Zoe var med och även Stina (inte Noahs mamma alltså utan Niklas ena styvsyrra) kom oxå ut.


Niklas och Noah tar en tur i vattenbrynet

Han gillade verkligen att plaska omkring

Zoe i full mundering


Mamma kom sen och hämtade Noah och mig och Niklas stannade över natten.
På torsdagen tog jag med mig Noah till Marie och killarna och vi fick först lunch av Anders och sen lekte vi i Aspuddsparken. Jag lyckades bränna mig ännu mer den här dagen, hade bränt ryggen ganska rejält ute på Värmdö, men så blir det väl när man ska skydda de små mot solen! :)
En skön bild på Noah när vi står och väntar på att mamma ska hämta upp honom


På kvällen sen skulle jag, Tess och Surran träffas. Vi hade inte riktigt bestämt vad vi skulle hitta på, men vi hamnade först på Pontus på Skeppsbron. Delade en flaska rosé. Därefter promenerade vi till Mosebacke. Här hittade vi Anneli och Anna D och slog oss ner med dem. Där delades det på ytterliggare 2 flaskor rosé... Alla måste ju ta sin runda, men varför egentligen, man kan väl spara en runda till en annan dag??? He he.

Efter Mosebacke gick vi in på Södra teatern och ut på takterassen. Mycket trevligt ställe.
Fredag morgon var en seg dag, både för mig och Niklas, så vi tog det riktigt lugnt. Middag blev det med några kompisar på Matkultur på Erstagatan där vi fick väldigt god mat.

I morse åkte Niklas till någon festival i Hultsfred, Sonisphere eller nåt sånt. Jag följde med Marie, Anders och killarna till Solviksbadet. Försökte fixa till brännan på ryggen, men ser fortfarande ganska knasig ut.
Nu har jag kollat två filmer i min ensamhet. Den första var en av de absolut sämsta filmerna någonsin "young, single & angry" (det finns en film som är sämre, men kommer inte ihåg namnet på den, men glömmer inte en av replikerna, tror de sitter i badkaret. "-Jag älskar Ulf", "-alla älskar Ulf"). Trodde det skulle vara en kul tjejfilm, men helt totalt värdelös.
Den andra filmen däremot, en svensk film som var väldigt bra. Tårarna sprutade en hel del. "I taket lyser stjärnorna".
 
I morgon är det söndag. Då ska jag fixa klart trallen på balkongen och längta efter Niklas!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0