Bra och dåliga köp

Dåliga köp:
1. Bumbostolen - barnen gillade den inte direkt och inte jag heller. Kändes lite konstig och med så många andra grejer samt vanliga babysitters blev den inte använd.

2. Sån där grej till badbaljan så att barnet kan vara lite mer fritt i baljan - Användes nån gång, men man var ändå tvungen att hålla dem så de inte vinglade ur och de satt/låg jättedåligt i den.

3. Att köpa grejer för tidigt - jag är sån som gärna vill vara förberedd och köper därför saker på en gång. Har upptäckt att det är bättre att vänta och se vad man behöver och då gå och köpa det. :)

Bra köp:
1. Fisher price gunga med musikmobil - barnen ÄLSKADE den i början och somnade direkt. Nu gillar de den fortfarande men softar mest eller sitter där och gungar och tuggar på en bok.

2. Fisher price djungelgym (hoppgunga) - de hoppar som tokar och är helt galna. En kan vara däri och hoppa och den som sitter på golvet bredvid har lika kul.

3. Nappflaskor i mängder - jag är glad att vi hade så många nappflaskor så vi slapp diska efter varje matning. Ett tag var det så bra att de räckte hela dygnet och sen diskade vi alla i maskin över natten. Sååå skönt.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0