en del att göra i veckan

har man väl alltid, men eftersom vi åker nästa vecka vill jag få koll på lite saker innan. Kolla upp resväskor, hyrbil, köpa vagn, fixa inför Niklas födelsedag (present redan klar, skönt) och en del annat. Sen ska man leka och underhålla barnen oxå... Och handla, tvätta, städa och ge Sigge mat. :)

Igår fick vi hem en till gåstol, så nu kan båda röja omkring, det är bra. Ingen som kör över den andres fingrar eller tår.

Sen ska vi försöka hinna träffa lite kompisar och umgås och ha kul oxå. Inte bara städa och fixa i en vecka, det blir lätt tråkigt. Så i morgon ska jag träffa Tess och Charlie, och kanske Maria och hennes lille kille. På onsdag hoppas jag det blir träff med Karin, Ella och Anna. Torsdag inget inbokat, än. På fredag kommer mamma och tar hand om kidsen medan jag städar och bakar inför lördagens kalas. På söndagen kommer barnens farmor och håller koll på dem medan vi packar.

Det blir mycket som ska packas, men jag tror vi har bra lösning på väskor och så. Sen tar vi kidsen i varsin bärsele under resan, i stället för vagn. Det blir nog jättebra.

Snart ska vi ut i solen och promenera lite. Sen vanliga inhandlingen på Ica eller Coop, middag, godis och lite annat smått och gott. Sen vill jag bara sova egentligen, har migrän och blir otroligt trött av det. Sen gör nog tabletterna att man blir ännu tröttare....

Just det, ska försöka hinna ringa f-kassan oxå. Och gå på apoteket... :)

Kommentarer
stina

sååå kul för er med den här resan!! vilken dag åker ni? kram

2011-01-31 @ 13:38:54Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0