Ny frisyr

I måndags var jag och klippte mig. Hade inte varit på jättelänge och hade håret uppsatt i en ful tofs varje dag. Det var när jag skulle ut och festa jag kom på att det var dags att fixa till håret lite. De flesta gånger jag klippt mig har jag känt efteråt att jag skulle klippt lite kortare, men den här gången blev det kort! :) Men hellre det eftersom det snabbt växer ut.

Jag har väldigt svårt att hitta en frisör som jag tycker gör snygga frisyrer. 2004 när jag hade ASlångt hår och klippte mig kom jag till en tjej som var grym. Hon klippte mig jättebra och jag var supernöjd. Sen flyttade hon och jag blev besviken på de efter henne. 2009 hittade jag en ny tjej, en elev, som gjorde en skitsnygg frisyr. Så där bra att jag inte ens behövde gå hem och tvätta håret direkt. Jag ville helst inte tvätta eftersom jag skulle få svårt att fixa till det själv sen. Men det gick bra.

Nu är jag som sagt korthårig igen och har svårt att veta hur jag ska fixa till det så det blir snyggt.
Bilderna är före och efter, som ni kanske hajar.  Bilden i mitten nertill är efter att jag duschat håret och ni ser ju skillnaden i glans och snygghet..... ;)Men jag har lite svårt för sån där bobaktig frisyr när allt är fönat inåt. Det var därför jag tvättat det och plattat på mitt sätt... Ja ja, det växer snart ut lite och då blir det nog lite lättare att hantera. Mitt önskemål var ju faktiskt att inte kunna sätta upp i tofs. :)

Kommentarer
Johan

skitsnyggtkram bror

2011-01-28 @ 00:11:54
Karin

Very nice!

2011-01-30 @ 15:26:49
Hemsida/blogg: http://karinduner.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0