Tentan

gick faktiskt ganska bra. Jag var fruktansvärt nervös när jag åkte till skolan. Mådde lite illa. För varje minut vi stod utanför salen och väntade på insläpp så kändes det som om hjärnan tömdes mer och mer. Så fort vi fick komma in gick jag till min plats och väntade på att få börja skriva. Hade laddat med godis, banan, dricka och en hög med pennor.

Strax efter 10 fick vi sätta igång och så fort jag hade läst första frågan slappnade jag av och det kändes riktigt bra. I stället för att få panik och läsa igenom alla frågor, tog jag fråga för fråga i lugn och ro. Skrev tydligt och läste igenom svaret noga. När jag närmade mig de sista frågorna kom jag på att godiset låg orört, så då tog jag en liten paus och mofflade godis en stund. Sen var det bara att skriva vidare. Jag hade gott om tid och när jag var klar läste jag igenom varje fråga igen och kollade mitt svar. La till ett ar smågrejer här och där. När jag var klar hade det gått knappt 3h av de 5 vi fick sitta. Kändes väldigt bra. En fråga som jag var lite osäker på dock.

Man kan få totalt 40,5 poäng och hälften av poängen ger godkänt och det är ju det som räcker för att komma vidare. :) Sen är det klart att man vill få bra betyg. Jag håller tummarna för B men ett C får vara okej oxå. D och E är oxå godkänt, men inte så kul att få kanske...

Nu när det gått ett par dagar börjar jag dock fundera mer och mer, kanske glömde jag alldeles för många smågrejer som gör att poängen minskas? Hmmm. De har ca 3 veckor på sig att rätta tentorna, så det dröjer innan jag får veta. Jobbigt!

I morgon börjar nästa moment, Arbetsmarknadsekonomi. Tjena......
Oljepriser, BNP, prismekanismer, arbetskraftsefterfrågan i olika marknadsformer etc..... hmmmm


Kommentarer
NANNA

Tycker du ar skitduktig som pluggar!!! Och jag tror tentan gick hur bra som helst.. om det kanns bra nar man skriver den brukar det ju ga bra ocksa :) KRAM

2011-10-12 @ 08:50:15Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0