Julens firanden

I år blev det ett antal firanden precis som vanligt. Vi har tre familjer att fira jul tillsammans med och diverse konstellationer. Även i år gick det att få ihop och det är alltid kul att hinna träffa alla syskon och extrasyskon med allas familjer.
 
Vi började hos barnens farmor med tillhörande familjer och det blev så klart supermysigt. Kidsen bjöd på dansshow i slutet av kvällen och det uppskattades verkligen!
 
Självaste julafton firades sen hos mina föräldrar och det blev fler paket och så Tomten!!! Till och med vi vuxna tyckte det var spännande eftersom Tomten i år inte var någon i familjen.
 
På juldagen åkte vi hem till barnens farfar och där fick vi mer god mat och ännu fler paket!
 
Kidsen har nu fått smaka godis för första, riktiga (det har smugits ner nån liten bit tidigare), gången. Jag gjorde egen minttryffel och de ville väldigt gärna smaka. De tyckte det var riktigt smarrigt och på juldagen fick de smaka mer hembakat julgodis. Dock går det lika gärna ner frukt och russin vilket känns bra. Moa skulle dock nog gärna äta choklad dagligen om hon fick, vet inte vem hon brås på.... Hon sa häromdagen att hon hade pepparkakor i ena sidan av magen och plats för mat på den andra sidan, he he...
 
Julen i år blev trots omständigheterna väldigt mysig och jag tror vi alla försökte ta tillvara på stunderna och njuta av att vara tillsammans. Mina tankar går ofta till de nära och kära som inte mår så bra och jag önskar så innerligt att det fanns något jag kunde göra för dem/er.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0