Här (Herr) Gårman

Läste precis på Aftonbladets sida att Vägverket har fått i uppdrag att ta fram en ny skylt för våra övergångsställen. Den ska föreställa en kvinna (Fru Gårman) eftersom det enligt statssekreteraren Zetterberg även finns kvinnor i trafiken. Åh fan...

Men missar man inte grejen med Herr Gårman då? Jag fick lära mig en liten ramsa när jag var liten, men den fungerar ju bara på Herr Gårman. Här (herr) går man, här (herr) går man, på vita strecken går man. Ska den nya ramsan nu bli fru går man, fru går man, eller? Det funkar ju inte alls!!! Nu får de tänka efter lite och se till att ha kvar Herr Gårman tycker jag.

Måste såna här saker verkligen förändras? Hjälper det kvinnorna i landet att vi byter skyltar? Vad kommer det att kosta? Kanske pengarna kan gå till ngt bättre i stället?

Nu ska jag berätta...

Äntligen kan jag berätta! Jag ska bli faster!!!!!! Hur häftigt är inte det? Det är STORT alltså. :)

Jag längtar till oktober mycket nu. På ett sätt vore det kul om den lille/lilla kommer på min födelsedag som en liten present, men då kommer vi ju aldrig mer att fira mig och jag som tycker det är skoj att ha födelsedagskalas. Den är planerad till lite senare i oktober så vi får se, förmodligen väntar den lite längre, många brukar väl gå över tiden har jag hört.

Åh, det ska bli så kul! Mamma och jag pratade om det här häromdagen och vi sa att Johan och Stina inte kommer att få vara så mycket med sin bebis eftersom vi kommer att vilja vara med den lille/lilla hela tiden. ;)

Jag lovar att jag ska försöka vara den bästa fastern! Jag har lovat Malin och Zoe oxå att jag absolut inte får glömma lilla Zoe nu bara för att jag får en "egen" bebis, utan Zoe var först och henne ska vi självklart fortsätta ha skoj med.

Barnvakt

Idag har det varit en riktigt skön dag. Det var varmt och ganska soligt. Jag började dagen med godis framför TV:n och sen vid halv elva gick jag till Anders och Marie eftersom jag skulle vara barnvakt till Karl-William idag. Jag, Karl-Willian och Kevin gick hem till Ulle, Sara, Tuva och Ella där vi åt lunch. Sen gick vi till parken och lekte jättemycket. Kevin slog sig lite och sa att han fick ont i ögat och blev röd och lite svullen där. Då gick vi hem till mig och kollade på Emil och Trolltider (Trolltider valde jag och Sara, Kevin tyckte det var lite tråkigt :)).

Barnen fick lite mellis och vi kollade på EMil några ggr till efter det.

Vid 17-tiden kom Anders och hämtade grabbarna (tjejerna hade redan dragit då) och jag började städa. Det var ju en hel del smulor och så på golvet och sen så hade jag ju tyvärr inte städat innan heller...

Nu är klockan strax halv sju och jag har städat och fejat och börjar bli lite hungrig, har ju bara ätit godis och druckit kaffe idag. Jo, en macka i morse faktiskt kom jag på.

Jag hoppas att småkillarna är nöjda med dagen så att jag får vara barnvakt flera ggr, vi hade ju kul tycker jag.

Dags nu att svulla lite godis och kanske ta en macka framför TV:n och försöka varva ner lite. Har ju tänkt att jag ska gå ut ikväll och jag hoppas att jag får ork till det lite senare.

Sol & värme till alla

Varm och skön dag

Idag är det helt fantastiskt skönt ute. Jag och Johanna satte oss i solen nu på lunchen och det var jätteskönt. Nu vill jag gå hem för dagen och dricka kallt vitt vin i solen. Men så blir det inte, ska iväg och försöka shoppa lite, behöver lite mer vårkläder eftersom jag nästan bara köpt sommarkläder den senaste tiden.

I morgon ska jag vara barnvakt till lille Karl-William, jag hoppas vi får det kul ihop och att vi får sol. Då tänkte jag ta med honom till Gröna Lund. I morgon kväll blir det förhoppningsvis utgång till BMB och Amb.

Hoppas att vi alla får en riktigt skön helg.

Våren är här

Solen skiner och värmer (äntligen). Det är så skönt när våren kommer. Ändå använder jag fortfarande mössa, vantar och halsduk... Jag är väl lite som pensionärerna, svettas in våren. Det ska ju vara bra har jag hört. Jag är faktiskt lite pensionärig annars oxå. Morgonpigg och en del småproblem med kroppen som jag brukar få höra att jag och de gamla har gemensamt. Kanske åldras min kropp (inuti) i förväg. :)

I går när jag gick hem från jobbet sken alltså solen och jag såg några små trötta vitsippor i slänten. När vitsipporna och tussilagon syns, då blir jag riktigt glad.Idag ska det oxå bli fint väder fick jag höra i morse och det vore ju trevligt, även om man sitter inomhus hela tiden.

Ha en varm och skön dag


60års-fest

I lördags var vi på en jättetrevlig fest. Det var jättegod mat och många fina tal till födelsedagsbarnet. Det var några som tyckte att Niklas påminde om herr Reinfeldt och då var det någon som sa att det fanns en tjej på festen som påminde om fru Reinfeldt, att det var lite skoj. Det visade sig att det var mig de menade... :) Paret Reinfeldt alltså, vet inte riktigt vad jag tycker om det... :)

 


Avundsjuk, absolut inte...

Jag har blivit sviken av en vän. Vet inte om jag någonsin kommer att prata med henne igen. Ni kan ju se på hennes sida: www.evisus.blogg.se under rubriken "Snyggingen Persbrandt och lilla jag". Ja, ni hajar ju direkt antar jag...

Nej, man ska väl vara glad för andra har jag hört, men jag vet inte riktigt om jag håller med längre.


Doppresenten

Jag har tidigare skrivit om doppresenten vi gav till lilla söta underbara Zoe och här kommer nu äntligen en bild.

image36

Stolen blev som sagt otroligt fin till slut, men jag kan absolut inte rekommendera någon att beställa något på Bonti (Odenplan). Den butiken ska man bara gå till i nödfall och i så fall bara köpa varor som finns på plats i butiken. Vi fick kompensation pga allt strul, 10% rabatt vid tre olika köptillfällen.... det var väl snällt, men vi vill ju inte gå dit och handla något mer...

Vilken underbar dag!!!

I morse var det dags att jobba igen, efter lite välbehövlig semester. Och vad jag än säger så är det nog så att jag gillar att komma tillbaks till kontoret och mina kära kollegor. Det bästa med morgonen var att jag fick min efterlängtade latte på delin. Det fanns inte gott om ställen i Idre som serverade latte tyvärr.

Efter jobbet gick jag till Mest och sa hej till min älskade sambo och några av hans vänner. Det är ju Bajens första hemmamatch idag och hela Medis var fullt av glada Hammarby-fans. Inne på Mest spelar de en riktigt härlig låt och finns det ngt härligare än en krog full med glada Söderpojkar som sjunger "Just idag är jag stark" tillsammans?! :)
Sen började tåget mot Söderstadion och matchen. Jag gick med en liten bit eftersom det är så otroligt mysig stämning. Jag hoppas Hammarby vinner så att jag får hem en glad pojkvän i natt...

Väl hemma så finner jag en stor fin bukett som består av 8 stora röda rosor. Det är ju vår 8års-dag idag! 8 år, vad tiden går fort.
image33

Nedan är Siggemannen som gav sig på blommorna direkt...

image34

Inte nog med detta. Jag får en inbjudan, typ, till ytterliggare ett bröllop och det känns helt fantastiskt!

Så den här dagen har hittills varit såååå bra och nu ska jag sätta mig framför TV:n, äta mat och svulla godis och bara njuta!!!

Siggeliten, eller nu är det ju Siggestor...

Siggemannen har nu blivit hemskjutsad av mamma. Jag har längtat jättemycket efter honom så det är skönt att ha honom hemma nu. Han har haft det bra hos mamma, pappa och Oscar, men han verkar rätt nöjd med att vara hemma oxå. Han trodde att han skulle få sin vanliga mat nu igen, men eftersom han varit duktig och ätit av sin nya specialmat i veckan så är det den som gäller. Hoppas han äter ngt ikväll, men det gör han nog när han blir hungrig.

Han har fått lite motion i Huddinge, men han behöver definitivt mer. Mamma skulle sätta på honom den fina selen jag hade köpt, men den passade inte riktigt... :)

Jag lovar Sigge här och nu att jag ska leka med honom varje dag efter jobbet. Puss

Några fina bilder från Idre

Här är några fina bilder från vår resa till Idre fjäll med Niklas familj. Bild nr 3 från vänster nedan, av småbilderna, är den berömda "Chocken"! Otroligt brant backe. Jag tänkte att eftersom jag åkte "Väggen" i Sälen och det gick bra så kunde ju inte "Chocken" vara värre. Men den är väldigt brant. . .  :)

     
image28

image32

Idre Fjäll

Har nu kommit hem från 1 veckas semester i Idre fjäll. Det har varit riktigt bra skidåkning, nästan hela veckan. Vi bodde i en stor härlig stuga och vi var 11 vuxna och 2 urgulliga små tjejer, Zoe och Klara.

När vi kom till Idre och vår stuga Dalavy i lördags (förra veckan) blåste det lite och det var mycket snö, både i backar och i byn. Sen under veckan töade det lite och träden blev gröna. På lördag morgon, hemresedagen, när vi vaknade så hade det snöat nästan 2 dm under natten...

    

Det är jätteskönt att vara hemma igen, försöka återgå till normala rutiner, men det var en kanonbra vecka och jag skulle gärna vilja åka lite mer skidor.

RSS 2.0