Snart är det dags...

I morgon sitter jag på tåget på väg ut i landet, dags för kalas. Det ska bli jättekul att träffa min vän och hennes familj.

Jag har varit och hämtat min snygga outfit idag och provat den framför spegeln hemma. Den känns riktigt bra nu när jag provat den med alla tillbehör och stövlarna. Jag är nästan helt säker på att det blir jeansdressen och självklart får ni se bilder på söndag eller måndag. Håll utkik!!!

Trevlig helg!

70-tals festen

Igår var jag på Skrattkammaren för att leta kläder till 70-tals festen. Jag har nu bokat en liten outfit som jag ännu inte är riktigt säker på, men den är ju otroligt häftig. Jag var även på Indiska och köpte lite backup-prylar.

Nu står det då alltså mellan en liten jeans"dräkt" och ett batiklinne som jag tänkte ha som klänning i så fall.

    

Jeansdräkten är mer disco och till den kan jag ha en afroperuk till, om jag väljer batikklänning så blir det mer åt hippiestilen. Mycket svårt att välja... Kom gärna med idéer eller synpunkter så jag får hjälp att välja. Jag ska självklart ha mina fina stövlar till.

Min bror & jag i Davos

Min bror & jag i Davos

image13

Här är jag och min bror Johan. Vi har jobbat tillsammans på samma företag i några år nu och med jobbet har vi rest en del. Här är vi i Davos på Kickoff. Vid den här tidpunkten jobbade Johan på vårat kontor i Skottland och alla grabbarna kom till middagen i kilt. Sååååå fina!!!

Vargarna

När min mamma fyllde 50 så var vi på Kolmården för att träffa vargarna. Det var så fantastiskt spännande och roligt, det är verkligen något jag kan rekommendera!

image11

Varför ska det vara så svårt?

Nästa helg ska jag på 30-årsfest. Min kompis Mikaela som fyller år och har kalaset har bestämt sig för att det ska vara 70-tals tema. Jag tycker det är jättekul att gå på maskerader och fester när man ska klä ut sig, men det är ju så svårt. Jag har alltid en syn framför mig hur jag ska se ut, men jag lyckas aldrig få till det så bra som jag skulle vilja.

Jag lyckades i och för sig ganska bra senast jag klädde ut mig. Det var när min bror hade maskerad med några vänner och jag klädde ut mig till en M från M&M-godisarna.

image10

Åter till 70-talet... Har försökt leta efter kläder som ska påminna om discostilen, men det går inte så bra. Var på ett häftigt ställe idag, Beyond Retro på Åsögatan. De har väldigt mycket kläder, men jag hittade inget som jag tycker passar. Jag får ge maskerad-butikerna en chans i morgon.

Sen har jag ett par stövlar som jag köpte för många, många år sen som skulle passa suveränt bra nu, men självklart har jag alldeles för tjocka vader för att kunna stänga dem, typiskt....

image12

Ännu en riktigt bra dag

Även idag fick jag en bra start på dagen. Det är min fenomenala spellista i min lilla iPod som gör susen på t-baneturen till kontoret. Ni tycker nog inte att det är världens bästa låtar, inte ens kanske direkt bra låtar, men det tycker jag...

The Way I Are - Timbaland
Scream - Timbaland
För att du finns - Sonja
If you leave me now - Chicago
Fear of the dark - Iron Maiden
Ta mig till havet - Pumpbolaget
Killing me softly - The Fugees

Det är en bra blandning och några av låtarna har jag otroliga minnen till. Bl.a. Pumpbolaget sommaren -99. Fantastiskt kul ute på Snäck den sommaren! det är nog dags att boka in en liten tripp med Vindhem snart igen för att lyssna på Pumpisarna. Var uppe i Sälen nyligen och var på After ski när de spelade. Helt otroligt skoj!

The Fugees, inte live, men på Vips (tror det hette så) på Cypern. Båda minnena ihop med en av mina bästa vänner, Tess.

Ha en riktigt bra dag!!!

Idag

Idag är en mycket bra dag.


Fiskeäventyr

Fiskeäventyr

Här är jag och Niklas förra året då vi var ute i skärgården på fiskeutflykt.

Oscar - Sigges kompis

Oscar - Sigges kompis

Det här är Oscar. Det är mammas och pappas hund. Han och Sigge har under åren lärt känna varandra och kan nu umgås utan problem.

30 år (min pappa & jag)

30 år (min pappa & jag)

Sigge myser

Sigge myser

Sigge 3 år

Sigge 3 år

Christer "Sigge" Fursth ca 7 veckor (mars -03)

Sigge ca 7 veckor (mars -03)

Det här är lille Siggeman när jag träffade honom för första gången. Niklas hade sagt till mig tidigare att vi aldrig skulle skaffa katt. Men sen julen 2002 fick jag lille Sigge i julklapp. Jag visste ju inte att det var just Sigge då, men vi åkte ut till Sigges hem och träffade honom och hans familj. Först var jag mest intresserad av en av Sigges bröder, men när han (Simon) somnade så var det Sigge som röjde runt och då bestämde jag mig för honom.

Sigge fick sitt namn ganska snart efter att han kom hem till mig och Niklas. Det var svårt att välja och Sudden var det lite nära att det blev. Men Christer "Sigge" Fursth blev det.

På landet

På landet

Sigge

image2

Ny i bloggvärlden

Nu är jag här i bloggvärlden och ska försöka mig på detta, men det verkar ju lite krångligt måste jag säga...Får nog be någon om hjälp helt enkelt.

RSS 2.0