Bröllop i England

Nu är vi hemkomna från en liten resa till Skottland och England. Niklas syster har gift sig och bröllopet ägde rum på Augill Castle i England. Det var fantastiskt fint och det var jättekul att vara en hel helg med bröllopsgästerna (de två familjerna och ett par vänner till brudparet).

Vi flög tillsammans med Niklas pappa och styvmamma till Glasgow i Skottland och stannade där under en heldag.

Afternoon tea på fredagen
Ingången till vårat rum "Smardale" som låg bakom barnens lekrum:


Spännande, eller hur?! Var är ingången egentligen? Jag tycker det var skoj att just vårat rum fanns bakom en liten lönndörr, det gör det hela lite mer spännande. Däremot kände jag inte av några spökvibbar alls. Kanske skönt egentligen.... :)


Niklas & jag dagen för bröllopet, utanför slottet. Vi hade tur med vädret inför all fotografering, jätteskönt.

Flygturen med Johan

Ja, det är nu ganska länge sen, men har inte haft tid förrän nu att lägga upp bilder. Här nedan ser ni en bild på mig när jag styr planet. Jag håller krampaktigt i spakarna/ratten.

Här är det dags för landning när Johan körJag utanför det lilla planet efter att båda fått köra, eller styra eller vad det heter. :)
Under tiden jag körde så kändes det lite läskigt, men ändå otroligt häftigt. När Johan körde så blev jag tyvärr lite åksjuk, har upptäckt att jag blir det i så där små plan när jag är passagerare... Det är väl därför jag inte ser så jätteglad ut på bilden...


Petra har nu äntligen fått sin efterlängtade pojke

Här på kontoret har vi längtat och väntat och nu äntligen hittade han ner och ut. :)

Det ska bli så spännande att få träffa honom, men det dröjer nog lite innan de är pigga.


Stackars stackars mig

Idag är ingen bra dag. Vi var ute med tjejerna från jobbet igår och det blev några glas vin. Nu har jag ont i huvudet och ögonen, det gillar jag inte alls. Det blir nog ner till delin för att köpa ett lass med choklad snart och sen försöka ta en Alvedon....Sista dagen på jobbet iofs och det är fantastiskt skönt!

Hur ska jag klara mig hade de tänkt???

Hur har de tänkt egentligen? Hur ska jag klara mig utan världens bästa receptionist - Johanna?

Idag ropade hon lite lätt från sin disk och frågade om jag ville ha en Dumle. Självklart vill ja ha en dumle. Jag fick 3st riktigt färska härliga dumlekolor och det finns väl inget bättre än lite godis direkt efter lunchen ihop med kaffet?

Jag kommer att sakna Johanna mycket. Inte bara för godiset..... :)

Ett mycket bra tips!

"Lägg till en god vana i stället för att förbjuda en dålig"

Läste lite om hälsa och så på nätet och hittade detta. Anna Skippers tips till soffpotatisar. Det ska jag försöka komma ihåg! :)

Perfekt frukost?!

Inget vidare väder idag inte, kallt och tråkigt. Kanske tur att man fortfarande jobbar då... Fick veta i helgen att det hade kommit en massa godis till kontoret, som vanligt när jag är borta. Men eftersom vi har världens bästa receptionist så stod det en liten skål med godis på mitt bord när jag kom i morse. Kan man få en bättre frukost än en varm latte och ett gäng cocosprickar? :) Tack Johanna!

Jag fick en liten fin lapp ihop med godiset oxå: " puss och kram, världens bästa receptionist, hi hi" och så ett litet hjärta. Sååå fint.

Detta behövdes verkligen idag eftersom det är så kallt på kontoret. Mina fingrar är nästan stelfrusna så det tar ganska lång tid att knappa på tangentbordet...

Kalas för K-W som fyllt 2 år

Innan jag åker till Huddinge för att träffa min kusin så ska jag på kalas. K-W har fyllt 2 år och han ska nu firas. Han gillar Pippi ganska mycket så jag har köpt ett litet kit med Pippi-prylar. Niklas undrade vem som skulle få de här grejerna egentligen. Han sa att det är tjejgrejer, men det vet ju inte K-W... ;)

Han får en liten Pippi-väska, en sån där hård ni vet och där har jag lagt in en liten Pippi-docka och ett par Pippi-strumpor. Han får även en Pippi-bok. Jag hoppas han kommer att gilla sin lilla present. Det ska bli skoj med kalas, Marie brukar fixa så otroligt gott fika och jag gillar ju fika!!! Sen ska det bli kul att träffa mina favoritkillar, Kevin och K-W.

Nu är det dags att göra mig i ordning inför dagens träffar, återkommer som sagt med lite bilder senare.

Skön söndag till er alla.

Flygning

Jo, jag kommer nog inte att ta flygcertifikat och bli pilot i alla fall. Hur mkt jag än gillar att vara i luften så vill jag hellre lita på att ngn annan än jag själv håller koll på allt. Snacka om många knappar och instrument, sen måste man hålla koll på andra plan och så som är ute samtidigt. Jag skriver lite mer sen när jag fixat bilderna. Hur som helst så var flygturen riktigt riktigt häftig.

Kusinen

Idag ska jag träffa min kusin! Det är många många år sen vi träffades. Hon bor i England med sin man och vi var där och hälsade på sommaren 1999. Så det är ett tag sedan. Det ska bli jättekul att träffa dem. Vi skulle egentligen åkt till Tierp där min morbror har sommarställe, men de fick lite problem med huset under ett regnoväder, så nu kommer kusinen och hennes man till mamma och pappa på middag i stället. Det är jättetråkigt att Niklas inte är hemma och får träffa dem och synd att Johan och Stina inte heller kan komma. Men de träffade dem i England för inte så länge sen.

Härlig dag idag

Idag är det varmt och soligt och jag har klänning på mig. Det som är så jäkla trist är att man sitter inne på kontoret och här är det nästan minusgrader. Jag är tvungen att ha på mig knästrumpor för att inte frysa ihjäl. I lunchrummet är det ännu kallare så jag längtar inte till kl 12 fast jag är hungrig. Förhoppningsvis är det varmt på altanen så vi kan sitta där och äta idag.

I morgon ska jag vara ledig. Jag och min bror ska ut och flyga flygplan över Stockholm. Det är sånt där provflyg, så man får själv vara med och styra. Vi hade hoppats att vi skulle få starta och landa oxå, men det är nog lite för riskabelt! :)

Det ska bli riktigt kul att flyga i ett så litet plan och så nära stan. Jag gillar att vara i luften. Hoppade fallskärm för några år sen och det var fasiken det häftigaste alltså! Vill gärna hoppa igen. Jag håller även att på kolla upp klättring och jag hoppas Connie kommit hem från Norge nu så vi kan åka och provklättra. Det är inomhus, men sen kan man ju ta sig till ställen med utomhus-klättring om man vill. Jag har testat det med jobbet för ngt år sen och det var skitskoj.

Hoppas alla får en fin, varm och solig dag.


Heeelt sjukt

Fasiken vilket regn, jag har nog inte varit med om ngt liknande i Sverige tidigare! Det fullkomligt öser ner!!!

Fast det är ju ganska mysigt när man sitter inne och kollar. Det låter så härligt. Det bästa hade varit om man var på landet i en stuga med plåttak. :)

RSS 2.0