Skulle precis...

Skulle precis uppdatera bloggen här, tänkte att jag bör göra det då det var ett tag sedan. Skulle bara kolla mailen först och då ser jag att Stina hunnit med att notera detta. Att jag inte var liiite snabbare. ;)

Hur som helst.
Det har inte hänt så där jättemycket, varit och fikat med kompisar, varit på middag hos kompisar, softat, ätit godis och druckit vin. Förra veckan var lite katastrof, det blev migräntablett till frukost och vin till middag. Näe, inte riktigt så, men det blev lite dricka ett par dagar och det gav mig migrän varje dag. Jäkligt trist! Man ska väl ändå kunna få njuta lite av sommar och sol?
Till råga på allt så kajkade magen ihop av detta, så den här veckan är det magont i stället.

I går började jag ett litet hemma-träningsprogram inför bikinisäsongen. Körde precis som det stod, fast utan hantlar, använde skor i stället. Idag har jag SÅ ont i kroppen, speciellt låren. Men det betyder väl ändå att programmet kommer att ge reslutat? :)

Idag ska jag hämta min cykel som varit inne på vår-rengöring/uppdatering eller vad man ska kalla det. Så snart kan jag börja cykla, om jag vill...

Modell, njae

inte jag inte, men det var kul att leka lite.

Jag, Surran och Linda var idag på The Studio för att leka modeller för en dag. Först blev vi sminkade och sen fick vi fixa frillan. Vi satt sen och väntade på vår tur och när vi kom in till fotografen bytte vi om till första ombytet. Tyvärr hade de sagt överdelar, så man tog ju för givet att underdelen inte skulle synas, tji fick vi! Trist, men men. Det går ju att beskära bilderna i efterhand om man vill.

Sen är det otroligt svårt att veta hur man ska göra med händer och armar, det ser väldigt klumpigt ut ibland! :)

Fotograferingen gick ganska fort, lite in_ut_in_ut som i Sällskapsresan. Men det var kul ändå.
Efter detta fick vi vänta lite till och sen var det dags för visning av bilder. Jag fick mig ett rejält gott skratt när vi tittade på mina bilder, har jag verkligen armar som en man? Alltså inte muskulösa utan bara armar som ser ut som jag vet inte vad, inte kvinnliga i alla fall!

Vi blev tyvärr väldigt stressade av tjejen som skulle sälja in bilderna hos oss, de hade tydligen bråttom att stänga, vi var sist, och det gjorde hela upplevelsen lite tråkig, tyvärr. Man fick skriva upp de man ville rekommendera för detta (ni är några som kommer att bli uppringda :)), och man blir då uppringd av dem för att boka tid. Det kostar inget, men bilderna tar de betalt för kan jag lova!

Hur som helst, så köpte jag några bilder och blev ganska nöjd med ett par av dem

 

En vecka avklarad

Då har veckan varit, veckan som jag gick igenom utan godis, fika och snacks. Jag tycker själv att det har gått förvånansvärt bra. Niklas tyckte väl att jag tjatat en del, men ändå.

Jag är riktigt stolt över mig själv och belöningen för den här veckan blev sovmorgon och sen ett besök hos frissan. Jag var på Hårgängets elevskola och blev faktiskt nöjd. Det blev inte helt som jag hade tänkt, men det blev fint och jag känner att jag kommer att trivas. Det blir ju alltid lite bättre sen när man fått tvätta och styla själv första gången.

Tyvärr kommer inte den här tjejen att klippa mer, hon skulle inrikta sig på färg i stället, synd. När man väl hittar ngn som man trivs med. Hela klipptiden, 1,5 h (elevskola, ni hajar) var skön, jag satt och njöt hela tiden.

Några tips på hur jag ska klara den här veckan och vad jag ska få äta? Niklas sa att jag skulle handla hela veckans ranson redan idag och sen själv avgöra när jag äter det, men det känns jätteläskigt.
Kanske ska jag bestämma att jag får fika en dag den här veckan och äta ngt gott på fredag ELLER lördag. Inte mer.

Hoppas alla ni där ute fick en lika bra start på veckan som jag fick. Jag känner mig glad idag, riktigt glad.

Comhem

finns det något sämre än Comhem???

Nu fungerar varken TV eller deras hemsida. För ett tag sedan när jag skulle anmälan fel på internet, då fick vi beskedet att man även kunde gå in på www.comhem.se för att få hjälp, HA HA HA!

Nu MÅSTE det snart fungera. Niklas fick i panik dra ut på stan för att kolla fotbollen som han satt och väntade på. Och jag blev ensam hemma :(

Laddad

Nu har jag laddat inför nästa vecka. Jag har tryckt mig ganska mycket godis och idag valde jag favoritgodiset (för tillfället). Har nu ätit upp hela påsen och mår lite illa, vilket känns bra inför i morgon.

I morgon kväll har jag tänkt att äta mycket till middag och förhoppningsvis komma ut på en promenad för att inte tänka på godis.

Jag är verkligen laddad inför en vecka utan godis!!!

RSS 2.0