Spännande vecka

hade visning igår på lägenheten. ca 40 besökare och ca 28-30 som skrev upp sig på intresselistan. Håller tummarna nu för bra budgivning samtidigt som jag hoppas att ingen vill ha lägenheten som vi tittade på.

Det blir nog en jobbig vecka och helgen har varit jobbig med städning och rensning. Jag är helt slut nu och vill bara sova. Självklart verkar migränen vara på gång igen, skulle man inte slippa migrän? Hmm, inte jag i alla fall.

I morse försökte jag sätta på mig ett par byxor som jag tänkte skulle passa, men ICKE, helt plötsligt har jag blivit bred om baken oxå, vad är det för stil?

Vill hem och sova.

Det bultar och det bankar

Helt plötsligt. Bank, paus, bank, paus, bank, lång paus. Sen lugnt. Men hur coolt var det inte? :)

Superfina barnkläder

Jag är med och tävlar om valfritt plagg från Kinoko, jättefina barnkläder.

Se hennes hemsida: http://kinoko.se/

jag har valt att tävla om dessa byxor som verkar så otroligt mysiga: http://mia-kinoko.blogspot.com/

Nattfotograferingen

Det började lite så där. Var stressad och hann inte byta om innan jag åkte till kursen. Läraren kanske inte är den mest pedagogiska heller så när det var dags att bege sig ut på stan och fota hade jag ingen aning om vad jag skulle göra.

Jag höll mig bland de som gick med läraren och till slut fick han hjälpa mig med stativet och påminna mig lite om inställningarna i kameran. Efter det så började det flyta på och det var kul att ställa sig med stativet och fota allt möjligt. Framåt halv nio var jag nästan stelfrusen och köpte te och kexchoklad, sen gick vi tillbaks till lokalen. Vi slutade lite tidigare så vi får mer tid på torsdag i stället när vi ska gå igenom bilderna.

Idag ska vi fota vid Slussen, både stadsmiljö och porträtt. Hoppas det inte regnar för mycket bara! Ska hem och sätta på mig underställ, yllestrumpor och gummistövlar, då bör jag hålla hela kvällen. :)

Snart dags

för fotokurs. Egentligen hade jag hellre legat hemma i soffan och ätit glass. Men att vara hemma ikväll hade i stället inneburit packning och städning, så då kanske fotokursen blir lite roligare ändå.

Det är mörkerfotografering och ska faktiskt bli kul att lära sig lite mer om det. Kanske kan man efter detta ta bättre bilder både inom- och utomhus.
Tyvärr är kursen inne i stan och från 18 till 21.45, låååång tid. Samma i morgon och sen på torsdag är det till kl 20.15.

Kanske får ni se lite bilder sen! Sen är det nog dags för mig att lägga ut bilder på mina marsipangrodor som jag gjorde på en kurs för ett tag sedan. :)

Inte så bra kanske

Är det bara för att man väntat på detta så länge som man blir lite besviken på känslan? Man borde väl njuta och mysa, men jag har inte riktigt kommit dit än känner jag. Vill helst att det ska vara klart nu så jag slipper den här biten.
Men det kanske ändras snart? Hoppas det. Förmodligen är det bara så den här mellanperioden. Jag håller tummarna för det.

SMS

Hannah: Jag har en pytteliten grej till dig, när ska vi ses?
Alex: År det något som man måste ha när man är ute och går i mörkret?
Hannah: Varför tror du det?
Alex: Fem myror är fler än fyra elefanter.

Hur sjutton kan hon komma ihåg det här? För lite mer än 1år sen, har jag för mig det var, så köpte jag en jättefin reflex som är elefanten i rosa från just Fem myror är fler än fyra elefanter. Jättesöt. När Alex såg den ville hon byta mot en reflex hon hade. Tyvärr kom jag inte ihåg då vart jag hade köpt den och sen dess har jag letat och letat varje gång jag varit inne i en butik med reflexer.

Nu var jag inne i en butik häromdagen och såg Reflexen!!! Köpte den direkt och vill så klart ge den till Alex. Och så hajar hon direkt vad det är, hur kan hon göra det? :)

Men skoj ändå, då vill hon nog fortfarande ha den!

Ja tack

Noah kan gärna få komma hem till oss och städa vidare. Han verkar tydligen tycka det är kul att damma, det gör då inte jag.... :)

(snodde bilden från Stinas blogg)

RSS 2.0