Dag 2 av 3

Andra inskolningsdagen idag. Kom kl 09 som planerat. Lekte utomhus en stund, men sen gick de mindre barnen in och lekte inomhus. Lite för att Moa och Jack skulle få känna sig trygga där inne oxå. Lek och stoj innan samlingen. Lunch och idag bjöds det på köttbullar och makaroner. Mumsigt. Både Jack och Moa fick sitta på tripptrapp-stolar och det gick superbra utan bygel.

Sovstund efter lunch och de somnade faktiskt båda två! Lite nerbrottning från vår sida, men de däckade. Det var jättemysigt att ligga tättintill och lyssna på Astrid Lindgren berätta om Emil och hans hyss. ;)

De vaknade sist av barnen, kl 13. Lek tills vi gick hem 14.30. En superbra dag. I morgon blir det nog ännu bättre. Då tänkte vi till och med gå därifrån när de somnat så de vaknar utan oss. Bra test eftersom det sen är helg och på måndag lämnar vi dem helt själva hela dagen.

Deras kompisar verkar gulliga. Kul att få vara med så här i tre dagar och lära känna dem lite grann. Kul att se vilka som är kompisar och vilka som röjer runt som tokar. Kanske blir Max, Daniel, Wille och Thea deras bästa kompisar? Eller tvillingparet Zach och Amy? De andra är nog lite för gamla och tycker nog inte det är lika kul att leka med två småttingar som inte pratar än. :)

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0