Dag 3 av 3

Idag var det tredje och sista dagen på inskolningen. Vi kom kl 09 och det var lite lek utomhus. Jag och Niklas satte oss på en av bänkarna en bit ifrån och kollade hur det gick. De tittade på oss nån gång, men inte mer än så. Moa gick med en av personalen till sandlådan och struntade i oss där vi satt. Skönt. :)

Efter en liten stund sa de att vi kunde gå in i personalrummet och fika om vi ville. Så vi gick in och satte oss i soffan och drack kaffe och te. Kocken bjöd på nybakad äppelkaka. Smarrigt som attan!

När vi suttit där ett tag kom en av personalen och sa att allt gick galant och att de var inomhus nu. Vi gick in till avdelningen strax innan samlingen. Då blev de lite knäiga och Jack blev lite smågnällig. Var nog ganska trött.
Samling och sen lunch. Idag bjöds det på kassler och potatis. Kidsen åt med stor aptit som vanligt. Tvättade händer och mun och när jag sen gav Jack napp och snutte gick han direkt mot lekrummet där de sover. Fantastiskt!!! Han har hajat! Vi fick ligga bredvid en stund för att få dem att sova, precis som gårdagen.
Men de somnade ändå ganska snabbt, idag till ljudet av Astrid Lindgren som berättade om Pippi Långstrump. Härligt!
Vi gick därifrån när de somnat. Niklas gick hem för att fixa lite och jag åkte till stan för att köpa kurslitteratur.

Kom tillbaks till dagis strax efter två. Lekte en stund och gick sen hem.
En suverän dag igen. Nu håller vi tummarna för att det går lika bra nästa vecka när de ska vara själva direkt. Men både vi och personalen tror att det kommer att gå jättebra. De verkar så trygga med allt och har inga problem alls att hänga med tjejerna i personalen och de andra barnen.

Kollar efter flygplan från balkongen.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0