Dagis

Jo då, dagis funkar bra för Jack och Moa. De gillar det verkligen. Inga problem att lämna på morgonen, de säger hejdå, pussas och vinkar, sen går de iväg med personalen. De sover och äter som de ska. Idag hade de kalas med glass, men våra fick fruktsallad. Suveränt!

De pratar mer och mer och gillar att titta efter flygplan uppe i luften. Läsa böcker är en stående punkt på schemat här hemma. Vi läser samma böcker om och om igen. De tränar på orden och bilderna. Ska försöka ta mig till stan och köpa fler såna bilderböcker med flärpar fast med djur och annat i.

De börjar träffa fler barn här på vår gård nu oxå. De i samma ålder har oxå börjat dagis och vi hämtar och lämnar ungefär samma tider så vi möts liksom på gården då. Men ingen går på samma dagis, lite synd egentligen.

De har Milton som bor i samma port en trappa över oss. Lika gammal och supergullig. Sen är det Clifford några portar bort som är ett par månader yngre, men lika stor som M & J. Igår lekte de en del efter dagis och det var kul tyckte både vi och de. :)

Nu sussar de gott och jag hoppas de sover hela natten, orkar inte vara vaken flera timmar igen (Jack var ju vaken i ett par timmar i natt och ville bara leka)................

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0