Inskolning

Jag hade oxå velat ha inskolning på min skola! Började ju idag och det känns väldigt bra nu efteråt.
Jag hade inte den bästa starten på dagen, men det gick bra ändå. Jack var vaken mellan ca 02-04 och sen en kortis vid 05. Jag fick migrän och däckade av tabletten. Vi vaknade 07.30, dvs en timme senare än vanligt. Hade varit okej en vanlig dag, men inte idag.

Fick stressa igenom frukost för att hinna duscha men vi hann alla bli klara i tid för dagis. Lämnade kidsen och sen tog jag t-banan till skolan. Jättemycket folk, det bara vällde ur tunnelbanan och upp i rulltrappan.

Gick mot Södra huset och F-delen sal 11. Stod och väntade utanför salen och kollade in alla andra. Några verkade redan känna varandra. Min uppfattning, utifrån utseenden och klädslar, så verkar de flesta vara administratörstyper. ;) Helt enkelt ganska vanliga människor som klär sig ganska vanligt. Som jag. Typ.

Inne i salen fick jag lite panik, att jag gått in på fel ställe. Lite ångest tills jag såg tjejen bredvid skriva AKPA 1 i sitt häfte. Pust.

Vår lärare det här momentet (kursen är indelad i 4 moment) verkar vara suverän! Hon var glad, lätt att lyssna på, pedagogisk och rolig. Skönt. Bra i början att det är nån som går att lyssna på och hjälper till så bra. Vi är ju många som inte pluggat tidigare.

Vi skulle dela in oss i smågrupper om max 5 i varje grupp. Själva... Hallå. Lite nervös blev jag. Kollade på alla runtomkring, vill ju inte hamna med flamstjejerna eller andra tråkisar. ;)
De som satt framför mig, jag satt på andra raden, såg trevliga och ordentliga ut, hi hi. Frågade om jag kunde vara med i deras grupp och det gick bra. Så vi är fyra tjejer i min grupp och vi käkade lunch tillsammans. De erkar jättetrevliga och vi kommer nog att fungera bra ihop. Lite synd bara att ingen av dem ska gå nästa termin som det ser ut nu. Då får jag hitta nya kompisar då.

Dagen gick ganska snabbt och vi fick massor av information samt vanlig föreläsning. Har antecknat som aldrig förr. Ikväll blir det mer läsning. Synd att jag har migrän, det blir lite jobbigare då...

Snart dags för käk, Niklas står i köket och lagar och kidsen har lagt sig efter en rolig dag på dagis.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0