Road trip - del 1

Igår kom vi hem efter en härlig vecka i Göteborg och Falköping. Vi åkte ner till Gbg på söndagen och bodde då på hotell Scandic Europa nere i Nordstan. Väldigt bra hotell, lite litet rum kanske, men väldigt bra frukost. Avdelningen längst in i restaurangen var för barn. Böcker, kritor, tv-spel, bilar och nallar. Perfekt!

På måndagen träffade vi Niklas kompis Erik och hans familj. Gick till Slottsskogen och djurparken där. Självklart regnade det lite. Det gör det ALLTID i Göteborg. ;)På eftermiddagen åkte vi hem till Linda i Kungälv där vi skulle bo några nätter.
Vi grillade, hade liten kräftskiva hemma hos Lindas föräldrar, badade i havet och gick på Liseberg. Edde och Jenny kom oxå ner och bodde med oss.


Jengaspel efter kräftorna


Kidsen badade i havet oxå, men det var tydligen väldigt skoj att hälla hinkar med vatten över sig och se mamma springa fram och tillbaks och fylla hinkarna...


Lisebergsbesöket var bra, men inte alls som jag tänkt mig. Det blev inget riktigt åkande för min del, vilket jag verkligen hade velat, men det får bli en annan gång. Sen spelade vi en hel del på chokladhjulen, men vann vi? ICKE! Jag började nästan gråta lite när jag förlorade ännu en gång. Varje gång vi spelade vann brickan/numret bredvid eller så hann nån ta numret före och vann!!! Skit.
Men Edde vann på Plopp. ;)


Jag och Moa väntar i kön till Farfars bil. Kidsen tyckte det var superkul att åka, men gillade inte väntan i köerna. Det gnälldes, skreks och klängdes. Men väl framme blev de nöjda och glada. Sen arga när vi gick av. Men jag är såå glad att de gillar att åka.


Trummeliten. Jag och Niklas hade skoj ;)
Självklart kom det några skurar även idag så vi fick vänta lite under tak.


Nån mysig vattenattraktion.
Tack snälla Edde och Jenny som passade vagnen och tog så fina bilder!

Göteborgresan var riktigt trevlig och vi fick veta att om man säger att man haft trevligt är man gammal. Så nu är vi gamla. :)
Tack till Lindas fina föräldrar som tog hand om oss och var så snälla (som alltid). Vi hade kräftskiva och spelade Jenga och avslutade med en finfin frukost hos dem! Tack.

På torsdagen åkte vi sen vidare mot Falköping för att hälsa på min barndomskompis Mikaela och hennes familj.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0