Tackat ja

Eller registrerat mig. Det har jag nu fixat och ansökt om studiebidrag samt studielån. Detta är även beviljat. Skönt.

Nu i veckan ska jag ta mig iväg och inhandla kurslitteraturen och så ska jag åka till Universitetet för att köpa några grejer där som man ska ha. Sen kanske jag behöver ett skrivblock oxå. Kanske ska gå in på BR och köpa hela skolstartskittet, men det ser nog lite lustigt ut att komma med Hannah Montana eller Hello Kitty prylar?!
Jag satsar nog på min vanliga handväska, ett vanligt skrivblock och en bläckpenna från skrivbordslådan här hemma. ;)

Är riktigt taggad att börja skolan, även om det oxå är otroligt nervöst. Ikväll måste jag börja träna igen och rätta till kosten så att jag kommer i lite fler kläder till hösten. Sommarledigheten har satt sina spår.....

Kommentarer
johan

klart du ska köra hello kitty :)kram bror

2011-08-16 @ 09:20:27
Karin

Kolla om det finns någon litteratur second hand. De stora universiteten har ofta en bokhandel där man kan lämna in sina böcker samt köpa andras. Jag köpte så mycket jag kunde i Lund begagnat och kunde spara en himla massa pengar. Så länge utgåvan överrensstämmer med kraven från kursen går det bra :)Shit, vad kul Hanna! Det kommer bli jättekul att plugga igen!Massa kramar!

2011-08-16 @ 10:37:44
Hemsida/blogg: http://karinduner.blogg.se/
stina

klart det är beviljat, csn ääälskkkaaar att låna ut pengar ;) är det hr du ska läsa? min brors tjej läser ju det så om du behöver kurslitteratur kan jag kolla med henne om du vill. lycka till med skolstarten!

2011-08-16 @ 12:14:07
Hannah

tack för tips om beggat, ska inhandla böcker i morgon tänkte jag.Stina: hon använder nog fortfarande sina böcker om hon fortfarande läser, och om hon läst ett tag kanske det är fel upplaga ändå. Ska ha 2011 nämligen. men tack.

2011-08-16 @ 14:51:26Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0