Nedräkning

Bara 3 dagar kvar. Kidsen fyller 1!

Idag för ett år sen var jag inskriven på sjukhuset. Hade havandeskapsförgiftning och nu ville de inte låta mig gå hem. Fick ett bra rum där både jag och Niklas kunde sova. Maten var faktiskt helt okej, den smakade inte mycket och det passar ju mig. :)

Jag gled omkring i sjukhuskläder och mysbyxor. Eller gled omkring....vaggade framåt på svullna ben och fötter. Det gick inte fort direkt.

Läste igenom min dagbok som jag skrev i under graviditeten och den här dagen förra året hände inte så värst mycket. Jag la patiens, läste tidning, åt mat, fikade och Niklas hälsade på. Det togs en del prover på mig och så gjordes en del CTG på barnen.

Så på lördag fyller de 1. Helt otroligt vad tiden går fort.

En annan nedräkning är för min föräldraledighet för mig själv. Har varit ledig själv sen 1 september och nu 1 april ska Niklas vara ledig. Får se vad jag hittar på. Hade tänkt att gå tillbaks tidigare till jobbet för att jobba 1-2 månader, men det gick inte. Så vi får se nu, har sökt några tillfälliga jobb för just april och maj. Kanske kollar nån kurs. Tar i alla fall ut semester så man får in lite extra cash.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0