Sista dagarna

som jag är ledig på egen hand. På fredag börjar Niklas sin pappaledighet och tanken är egentligen att jag inte ska vara hemma utan jobba. Så blir det tyvärr inte. De har inget att göra för mig på mitt jobb. Har fått två alternativ som jag ska ta ställning till, men måste först invänta facket och a-kassan. Vill inte göra nåt förhastat som gör att jag går miste om ersättning.

Kidsen leker massor, men det gnälls lite oxå. De verkar ha svårt att komma till ro för att sova på dagarna. Kanske håller de på att ställa om till att bara sova en gång per dag. Det kan ju börja nu runt 1 år.
Hoppas vi kommer på en bra lösning snart. Det är ju synd om dem att behöva bli övertrötta och inte få tillräckligt med sömn.

Har kollat lite olika grejer som jag är intresserad av, men det är alltid nåt knas för mig. Jag är väl lite kinkig och rädd antar jag.
Hittat en utbildning jag vill gå, men den är på 3 år!!! En annan grej som jag vill göra, då måste jag bli polis först och det passar kanske inte mig? Konditor skulle vara kul, men orkar jag stå upp hela dagarna?

Tuffa beslut att ta....

Kommentarer
Me and My Baby Dolls

Vad är det för utbildning du tänkte på? :) Visst är det trist att behöva plugga så länge! Orka!

2011-03-30 @ 21:04:25
Hemsida/blogg: http://mybabydolls.blogg.se/
Hannah

den långa är inom Personal och HR. Men kan ev ha hittat andra liknande kurser som är kortare. Vi får se....

2011-03-31 @ 07:50:02Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0