Energi

I två dagar har jag tankat energi och det känns så bra! Jag har träffat kompisar, kompisars barn och så har jag inhandlat ett par nya tröjor( grön och röd då färg alltid känns kul) :)Kräftskivan

Den årliga kräftskivan blev av i år igen, underbart! Den bild jag bjuder på....
Ser ni vad det är?

Sommaren 2013

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera bloggen under sommaren. Men här kommer lite bilder på några av grejerna vi gjort.
 
Gröna Lund
Träffat Milton och Lova (och Mikaela och Jens så klart)
 
Badat med Noah, Johan och Stina nere i Nynäshamn (ett suveränt badställe). Moa åkte vattenrutschkana, dock ingen bild på det... Moa och Jack lärde sig att flyta på simringarna och det var jättekul!
 
Badat och lekt med tvillingkompisarna i Nynäshamn!
 
Moa har hjälpt Malin med hennes "nya" pall
 
Badat i Hellas och dansat disco

Och firat Zoe som fyllt 6 år!!!

Sommaren var riktigt bra. Vi hann inte göra allt vi hade tänkt, men man kan ju fortsätta göra saker även när det blir höst (och än så är det sommar...) :)

Tårtbak

Idag har det varit tårtbak på schemat. Största/högsta jag byggt. Innehåller vaniljmousse, chokladmousse och jordgubbsmousse. Jag hoppas verkligen att den överlever dagen och natten så 6åringarna blir glada i morgon på Zoes kalas!


Avvänjning

Tredje dagen utan godis, glass och andra sötsaker. Abstinens? Vet inte, men antar att dagens lilla depression är ett tecken på att kroppen saknar mitt dagliga uppåttjack!

Håll ut!!! Hur lång tid tar en avvänjning när det gäller sötsaker? Kommer jag att falla helt tillbaka om jag skulle "råka" få i mig fika i morgon?

Idag är allt bara jobbigt. Orkar inte handla, vill inte städa. Men vissa saker måste göras, som att handla middag och kattmat. Så är det. Känner mig svag i kroppen. Det måste oxå vara kroppen som vill ha lite choklad. Det är jag säker på ;)

Kul inlägg? Men det gjorde mig faktiskt lite gladare. Ha ha


Fynd

Gjorde några fynd idag på Myrorna!

Ett fint pussel för 15kr och ett lottospel för 10kr!


Första dagen

Idag var det slut på sommarlovet för kidsen. Niklas började jobba, men jag fortsätter vara arbetslös...
 
Jag hade ställt in mig på att behöva stanna på dagis ett tag i morse, men de sprang in i lekrummet och lekte direkt med sina kompisar. Jag hade gärna velat sitta en stund och prata med personalen, men vågar inte stanna när de leker, för helt plötsligt kan de komma på att jag inte får gå. Då blir det ju lite jobbigt. Så jag lämnade och gick hem.
 
Hem till vad? Har en massa borde och ska, men jag kände mig inte på hugget alls. Det blev några tvättmaskiner och lite pyssel upp på väggarna i barnens rum. Sen handlade jag mat till ikväll. Så har jag druckit kaffe (valde faktiskt bryggkaffe hemma i stället för latte!!!).
 
Jo, jag hann ju prova lite kläder också. Det skulle jag ha skippat så här i efterhand. Och så verkar det som om jag inte fick plats på det bootcamp jag SÅÅÅÅ gärna ville gå. Och så är mitt gymkort fryst till sista augusti. Och så är jag arbetslös och inga jobb som går att söka. Och så är min inkomstförsäkring förbrukad.
 
Pigg och glad? Njae, inte direkt. Men i morgon blir det nya tag. Då ska jag lämna kidsen och sen köra ett träningspass här hemma för att komma igång. Lite mer tvättande, försöka rensa lite inför loppis och så.... ja, får se vad det blir mer... :)
 
Nu längtar jag efter att få hämta kidsen på dagis, ska bara vänta in Niklas!

Tidiga mornar

Kidsen har ju slutat med blöja nu vilket är jätteskönt! Men! Jack håller sig för att bajsa och vaknar bara tidigare och tidigare för att bajsa i blöjan. Vad gör vi för att ändra detta???


Hemma

Hade inte tänkt att jag skulle fixa nåt hemma eftersom jag vill flytta inom ett par år. Onödigt att köpa en massa saker då som man kanske inte vill ha sen.

Men det blir trist att bo i ett hem man inte gillar, så nu ska jag försöka ordna lite i alla fall och med det vi har redan. Då kan jag fixa och trixa lite som jag vill och bara göra om ifall det inte blir bra eller om jag vill ändra nåt.

Köket fick sig en bänk och barnens rum fick nu äntligen upp hyllan jag köpte på auktion och målade! :)


Museum

Idag blev det besök på museum. Har länge velat gå till riksidrottsmuséet och idag åkte vi dit.
Men vilken besvikelse! Trodde det skulle finnas så mycket mer. Vi stannade lite kort bara, gick sen till tekniska och käkade lunch. Efter det kollade vi in polismuséet och det var kul! Dit vill jag gå utan barn så man hinner läsa lite oxå! :)

Det blev en bra dag trots allt och Jack somnade nästan direkt vid nattningen. Moa somnade tyvärr i bilen på väg hem, så för henne tog det ca en och en halv timme att somna.......


Vad gick fel?


Kiss & bajs

Mycket prat om kiss och bajs här hemma för tillfället. Av oss vuxna alltså! :)

Inköpen av blöjor har minskat drastiskt de senaste veckorna vilket är riktigt skönt. Kidsen har blivit duktiga på att gå på potta/toalett även om det sker en del olyckor ibland.

Vi har börjat med ett litet belöningssystem vilket innebär att kiss på potta/toalett ger ett klistermärke och om de bajsar får de även en självlysande ödla!
Det är kul att se när de blir glada och ska välja sitt klistermärke. Jack kör på stora och gärna glittriga medan Moa väljer små och gulliga.

I morse hände nåt riktigt bra, Moa blev kissnödig och sprang till pottan trots att hon hade kvar nattblöjan. Blöjan var snustorr efter natten! Underbart!!!


RSS 2.0