Rosa

Jag gillar mitt gym. Mitt och mitt, men där jag har kort alltså.
 
Egentligen har jag inte tid att gå dit, men försöker få tid en gång i veckan i alla fall, så att kortköpet inte blir allt för dyrt... ;) Jag tränar ju hemma annars.
 
Vad gillar jag med detta gym då? Inte så mycket folk. Fint och fräscht. Det finns alla möjliga maskiner, vikter, och andra bra träningsredskap och man behöver inte stå i kö eller så. Fräscht omklädningsrum. Och man lånar handduk på plats och det står alltid duschtvål, schampo och balsam i duscharna. De har även locktänger och plattänger, så man behöver inte ta med sig själv för att sen lägga ner den stekhet i väskan.
 
De har bra pass, både lätta och riktigt hårda. Tror att alla kan hitta nåt de gillar.

Jag vann!

Jag vann tävlingen! Jag som nästan aldrig vinner nåt, vann! Så snart ska ansiktet rensas. Hon som hade tävlingen hade testat masken och skrev att den även verkade fungera bra mot bihålorna, så om jag har tur kanske min täppta näsa blir otäppt! :)

Supertävling!!!

Kolla in här, en tävling som jag är med i!
http://mammatillfem.wordpress.com/2013/02/18/tavla-om-den-populara-pormaskdodaren/
 
Följ gärna bloggen oxå, en tjej med stor familj och dagarna går i fullt ös! :)

Dags för ny film, igen...

Nu när kidsen är/ varit sjuka har de fått titta en hel del på film. Det blev lite tröttsamt för oss vuxna att titta på samma filmer om och om igen, så Jack och jag köpte två nya. Jack valde Alvin och gänget samt Smurfarna. Jättekul med nåt nytt, men nu har vi sett även dessa filmer en miljard gånger och jag vill se nåt annat NU!!! ;)

Idag ska Moa få välja en ny film, eller två, eftersom hon nog blir hemma ett tag till från dagis.

De här filmerna har gått riktigt varma här hemma


Kryssning till Helsinki

Förra helgen var vi på kryssning med Niklas pappa och den sidan av familjen. Agneta fyllde år och det firades på Silja Serenade samt i Helsingfors. Det var en jättebra resa och det fungerade så bra med alla barn. Vi hängde iofs mestadels i leklandet, men det var bra ändå. Vi åt massor av mat och hade det väldigt bra. I Helsingfors åkte vi spårvagnen till Sea world och kollade in fiskar.
 
Glass efter maten (fantastiska godis/efterrättsbord till barnen...)
Moa vill inte bjuda farfar ;)
 
Moa softar i baren
 
Hytten var riktigt bra och sängarna stora och sköna
 
Kollar in firrar
 
Bollhavet var höjdaren för kidsen. Första kvällen sprang Moa runt runt i ca två timmar, bara upp för trappan, ner för kanan och ner i bollhavet. Och om igen, tusen ggr minst. :)
Jag passade oxå på att leka lite, men skadade mig lite på höften i rutschkanan, den var liksom inte anpassad för vuxna...
ser ni nåt under Zoe???
 
Malin kom på en kanonidé inför nästa kryssning. Vi vuxna kan sitta i baren mittemot leklandet, då kan vi hålla koll på utgången och se att ingen springer därifrån. Fast jag tror inte de skulle smita, de tyckte det var så roligt!!!

Senaste tårtbaket

I söndags hade vi kalas för Niklas som fyllde år förra veckan. Han ville ha chokladtårta och det fick han! Chokladkaka/tårta med chokladglasyr och chokladfrosting... Mmmmm
 
 
I födelsedagspresent från mig fick han en middag på restaurang. Vi gick till ett nytt ställe, Södra sällskapet på Åsögatan. Väldigt god mat och bra service!

VAB

I morgon ska jag äntligen till jobbet igen. Det har blivit en del vabbande senaste veckan...

Först blev Jack sjuk förra måndagen och i fredags var det Moas tur. I fredags och idag har jag varit hemma med båda, så det ska bli skönt att få gå till jobbet i morgon och andas lite. :)

De har ju inte varit direkt jobbiga, men det tär på en när de inte äter och sover som de borde, de blir ju lätt kinkiga och lättretliga då. Precis som en själv.

Håller tummarna att Jack håller sig frisk nu och att Mosan blir kry under morgondagen!


RSS 2.0