Matkassar

Nu är vi inne på vår tredje matkasse som vi testar. För några år sen hade vi Linas Matkasse och tyckte den i början var helt okej, ganska bra ändå. Men sen började det bli allt för mycket "konstiga" grönsaker som inte passade oss. Det resulterade i att vi slängde ganska mycket mat, vilket vi absolut inte vill göra. Det är ju själva tanken med matkasse, bl.a. i alla fall, att slippa slänga grejer.
Jag hade gärna velat fortsätta med Linas eftersom det vore kul att stödja en gammal barndomsvän. Nu är det ju iofs några år sedan och de har kommit med nya kassar, kanske vi får testa igen...
 
Nyligen testade vi Middagsfrid och de känns väldigt bra. Tyvärr är en del rätter tidskrävande trots att de påstår att det ska gå snabbt att tillaga... Men det gäller nog de flesta matkassar antar jag.
Hur som helst så gillade vi Middagsfrid väldigt mycket.
Dock ville vi testa en billigare kasse och därför har vi nu valt Citygross. Jag är dock inte alls nöjd med den. Ganska tråkig mat, lika "jobbig" att laga, halvbeiga och tråkiga ingredienser. Sen kom de för sent första leveransen och matkassen var i sjäkva verket en kartong. Alltså mer till återvinningen och inget man kan använda (pappkassarna man annars får går ju att använda och tar knappt nån plats hemma). Beskrivningen av rätterna var så där och några missar här och där.
 
Vi ska nog testa en kasse till från Citygross, för att ge dem en chans till. Kan ju varit en dålig vecka bara...
 
Tips på andra kassar värda att prova på?

Kommentarer
Karin

Vi körde mathem, detyckte jag om. Trevliga god mat förutom att de heltid hade en fattigmansrätt, typ linssoppa. Men jag antar att de måste göra så för att de ska kunna tjäna något på det :) vi hade deras familjekasse

2013-01-30 @ 06:37:22
Mona Ekström

Ica Maxi har några olika matkassar att välja på. Inspirationsmatkasse, billiga veckans och någon mer, kommer inte ihåg namnet.
Vi har provat den biliga veckans men jag blev inte imponerad alls. Tråkig mat och tråkiga ingridienser. Vi hade den bara i en vecka.

Vi har också provat Linas matkasse. Linas barnkasse tyckte jag var tråkig, korv o mos i en matkasse , nej tack. Det imponerar inte på mig.
Vi hade även Linas orginalkasse några veckor. Den tyckte vi vuxna var rätt så ok , men barnen gillade den inte. O då vill jag här tillägga att våra barn inte är kräsna egentligen utan äter det mesta.

Tror att coop/konsum har matkasse också men den har vi inte testat.....

MvH MOna

2013-02-12 @ 13:31:13Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0