Rätt håll

Det går åt rätt håll, kidsen går mer och mer på pottan och nu även toaletten. De hinner ta av sig trosor/kalsonger innan och de hinner till och med känna efter och hålla inne tills de sitter ner!

Om vi är ute kan Jack fråga om han har blöja, det har han och då kissar han.

Tror att vi kanske ska våga oss på en tur till affären utan blöjor idag!!! :)


Krångel och bök

Varför ska det vara så krångligt just nu? Mailen funkar inte som den ska så viktiga mail fastnar i utkorgen, A-kassan tycker inte att man ska få plugga när man får ersättning, inte ens på distans. Trots att det kan hjälpa en att få jobb. Trots att jag kan läsa OCH söka jobb på heltid. Försäkringskassan har så långa köer i telefon att man inte kan begära ut en blankett man behöver. Min fd arbetsgivare skickar ett felaktigt tjänstgöringsbetyg. A-kassan inhämtar info från f-kassan, men inte allt. Bara nåt, vet ej vad...

Ja, jag är trött och less på det mesta för tillfället. Blir det bättre? Förmodligen, men det dröjer nog ganska länge.


Dags för psyket

Snart blir det nog dags att traska till psyket och lägga in mig. Hur är det tänkt att man ska ta sig igenom det här egentligen? Med hjälp av mediciner? Med hjälp av hörselkåpor och ögonbindel?

Jag håller på att bli galen, känner för att bara ta en promenad, i några år!!!
Det skriks, gnälls, tjatas, bråkas, trotsas och skriks ännu mer. Jag går sönder inifrån och ut. Självklart har de börjat sova sämre vilket så klart påverkar alla fyra.

Påminn mig inför nästa sommar att jag inte ska vara ledig så här länge, 2 veckor räcker absolut!


Gävle-Furuvik

I onsdags åkte vi hem från Brunkänge där vi var i ca 1,5 veckor. Vi stannade i Gävle hos kompisar och på torsdagen blev det Furuviksparken. Det var en jättebra park, både djur, tivoli och några små oaser av lugn.
 
Moa och Jack gillade barnkarusellen och de låtsades att de red på mormors hästar. :) Det fanns några barngrejer till, men inga som var så lockande direkt. De åkte bilarna vilket de gillade väldigt mycket och Moa åkte lilla fritt fall, eller hissen som hon kallade den! Hon älskade att åka hissen så jag har stora förhoppningar om att hon och jag kommer att åka ALLT när hon blir större. Ska försöka få till en tripp till Grönan med henne nu i sommar och se om hon vill åka fler karuseller!
 
Djurparken

Barn under fyra år behövde ha med målsman när de åkte. Inte mig emot, men lite trångt blev det ibland... ;)

Paus och fika vid vattnet
 
Kidsen showar loss lite

Jack älskar att spela och lyssna på piano så vilken lycka att Edde och Jenny har ett piano hemma! (Bilderna såg väldigt roliga ut i kameran om man snabbt bläddrade fram och tillbaka...) ;)

Efter en lång dag i parken blev det middag på Max. Mmmmmmm, jag älskar Max! Kidsen fick hoppa av sig lite innan hemfärden.
 
Vi hade en jättebra dag i Furuvik och det är en park jag verkligen kan rekommendera. Åker gärna dit igen!

Auktionsfynd

Nu är vi hemma igen efter att ha varit iväg i nästan två veckor. Landstället i Hälsingland är suveränt, där trivs vi väldigt bra!

Auktion är riktigt kul att gå på och kidsen skötte sig riktigt bra båda gångerna. För mig blev det några små fynd, tre plåtaskar och en liten hylla som jag ska måla och sen ha i barnens rum.


Något för mig!

Idag blev det ett besök på stranden som har kiosk, så vi kunde köpa glass. Jag försöker ju äta så bra jag kan för magens skull och testade idag en laktosfri pinnglass.

Oj så god den var! Helt i min smak och precis lagom stor! Underbart! :)


RSS 2.0