Gävle-Furuvik

I onsdags åkte vi hem från Brunkänge där vi var i ca 1,5 veckor. Vi stannade i Gävle hos kompisar och på torsdagen blev det Furuviksparken. Det var en jättebra park, både djur, tivoli och några små oaser av lugn.
 
Moa och Jack gillade barnkarusellen och de låtsades att de red på mormors hästar. :) Det fanns några barngrejer till, men inga som var så lockande direkt. De åkte bilarna vilket de gillade väldigt mycket och Moa åkte lilla fritt fall, eller hissen som hon kallade den! Hon älskade att åka hissen så jag har stora förhoppningar om att hon och jag kommer att åka ALLT när hon blir större. Ska försöka få till en tripp till Grönan med henne nu i sommar och se om hon vill åka fler karuseller!
 
Djurparken

Barn under fyra år behövde ha med målsman när de åkte. Inte mig emot, men lite trångt blev det ibland... ;)

Paus och fika vid vattnet
 
Kidsen showar loss lite

Jack älskar att spela och lyssna på piano så vilken lycka att Edde och Jenny har ett piano hemma! (Bilderna såg väldigt roliga ut i kameran om man snabbt bläddrade fram och tillbaka...) ;)

Efter en lång dag i parken blev det middag på Max. Mmmmmmm, jag älskar Max! Kidsen fick hoppa av sig lite innan hemfärden.
 
Vi hade en jättebra dag i Furuvik och det är en park jag verkligen kan rekommendera. Åker gärna dit igen!

Kommentarer
Linda

Ser ut som om ni har haft det underbart! Kram

2013-07-15 @ 12:37:54
Hemsida/blogg: http://wilanderbebis.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0