Dagislek

Vid lämning på mornarna vill kidsen alltid vänta inne på deras avdelning tills alla barnen kommer. Lämning före åtta sker på avdelningen bredvid men vi sitter kvar i kapprummet på Grodan och väntar. Det bästa är att gömma sig!!!Vid hämtning vill de nästan alltid gå samtidigt som någon kompis, helst bästisen Lilith! Och då ska det lekas ute på dagisgården. Samma lek varje gång och fast de varit på dagis hela dagen och hängt med varandra så har de så roligt. 😃💜
Klippt

Idag kom farmor frisör hit för att frissa till kidsen. Deras hår växer som ogräs och Moas har verkligen blivit långt. Lite väl långt. Det blir ju lite svårt att borsta och jag får ju ändå aldrig göra tofsar eller flätor...


Moa blev supernöjd


Jack blev också nöjd men det hann inte fastna på bild...


Dags för kalas

Igår gjorde vi oss i ordning för kalas då kidsens farmor fyllde år. Jack valde skjorta, för det ska man tydligen ha på kalas :)
Moa gillar hello Kitty och klänning är ett måste, varje dag!


Jack pyntade sig lite till med egengjort halsband och mina gamla solglajor.Kräsna och kinkiga barn!

Inte kan man köpa vilka kläder som helst längre. Det är starka åsikter här hemma om vilka kläder som är fina och fula!
Jag köpte varsin jättefin jacka eftersom deras börjar bli lite små, men de totalvägrar.... Får se om nån dag igen, men det blir nog att lämna tillbaks helt enkelt.
Städning och rensning

Vi ska börja med hemstädning nästa vecka. Känns superskönt att få det ordentligt städat varannan vecka! Det enda blir nu att hinna få ordning på allt som ligger och skräpar här hemma...
Har rensat lite bland kidsens kläder och leksaker, resulterade i några påsar och en kartong. Påsarna gick till läkarmissionen, men leksakerna vet jag inte än vad jag ska göra med? Tips?Mycket kvar dock, alldeles för mycket!

Och det är bara deras rum, vi har leksaker i hela lägenheten som det är nu. :)

Snart är det dags för asbest-borttagning på balkongen, som då måste tömmas...hmm...

Efter det ska det bytas fönster och vi måste flytta på alla möbler, en del taklampor och så ska all elektronik och vissa hyllor plastas in och täckas med lakan. Kul!! Njae, men efteråt kommer det att bli riktigt bra.

När alla dessa saker är klara ska vi fixa ordning balkongen så den blir användbar. Kanske några fina blommor också. :)

Mysigaste parken

Bryggartäppan är en riktigt mysig lekpark. Det enda som saknas skulle i så fall vara en espresso house i närheten... ;)
Moa och Jack skulle rida till Turkiet

Rejäl gungbräda

Rutschkanan kommer man till genom att gå in i ett litet minihus

När kidsen ska välja park och vill hit så är det nya parken med husen. Den är ju byggd som en miniatyrstad typ :). Riktigt rolig!!!


Födelsedagar

Samma dag som Moa och Jack fyller år så fyller även min bror år! I helgen var vi där på lunch. Det blev grillad fisk och det var supergott!!!

Moa instruerar morfar i dockleken

En härlig dag då vi kunde hänga lite utomhus i solen!

Arga leken

Det är så roligt när barnen kommer hem från dagis och vill lära oss de lekar som de gör där. Nu senast har det blivit mycket arga lekenRSS 2.0