Utmaning dag 2 - fredag

I morse bar det av mot gymmet igen. Ett  överkroppspass och sen frukost. Jag tycker om att ta med mig frukost och sitta kvar efter träningen. Det är så mysigt där och lugnt och skönt.På lunchen idag köpte jag mig en ny myströja. Hittade en billig på Kappahl. Kul med lite färg! Knallrosa!

Efter middagen idag hade vi lite disco här hemma.
Men det som är viktigast idag är faktiskt att min kära mamma fyller år! Ett stort grattis till henne! ❤️
Här en bild från vargbesöket på Kolmården för 10 år sen. Hon har inte åldrats en dag, bara bytt hårfärg :)

Nu ska jag moffla en påse godis! God kväll!

Utmaning dag 1

Har blivit utmanad att blogga i 5 dagar om min vardag.
Idag började jag morgonen med att vara vaken med Moa mellan 05.30-6.20. När hon precis somnat om bredvid mig på soffan ringde klockan och jag skulle iväg till gymmet!

På gymmet var det benträning på schemat. Har svårt att fota mig själv men bjuder på en bild från omklädningsrummet... ;)

Skyndade mig sen hem för att äta frukost. Jobbade hemifrån idag så jag kunde äta rejäl och god frulle.

Kaffepaus på "kontoret".

När man jobbar hemma blir det lite så där med lunchen. Inte för att jag kanske äter så bra lunch på jobbet heller, men ändå... Det blev ostkaka med färska hallon och blåbär!!! Mmm

När arbetsdagen var klar hade jag hunnit jobba, tvätta och handla middag. Smidigt när man kan utnyttja lunchtiden till att fixa hemma! Hämtade kidsen på dagis och de fick fixa middagen. Det blev pizza och riktigt gott blev det. Inget kvar som ni ser!

Pizzatoppingen bestod av skinka, räkor, ananas, fetaost, majs, soltorkade tomater och mozzarella. Smaker för alla, härligt blandat... ;)

Lustigt att mitt inlägg fick fokus på mat, nåt som inte intresserar mig alls egentligen. Men mer än jobb och mat ( och lite godis) har dagen inte bjudit på! Och träningen och några pussar så klart!

Spontanbesök på biografen

Igår gick vi på bio och det blev en riktigt bra film. Jag hade inga förväntningar egentligen utan tänkte mest att den är nog kul att se på bioduken.
Kan varmt rekommendera er att se RoboCop!!! 👍😍
Inte direkt okej

Tänkte testa att lägga in dagens matintag i den där appen som ska vara så bra. Se hur det blev, av lite godis bara.... 😋😳


Men det är bra att få svart på vitt, eller som i detta fall att det lyser rött, hur mycket det där gottiga faktiskt innehåller...

Kan inte låta bli

Att smaka på nyheterna som dyker upp då och då... 😋

Först ut var kexchoklad med yoghurtsmak. Smakade mest som vanligt men med mindre chokladsmak. Originalet är så klart bäst!

Nu när jag bara skulle slänga soporna passade jag på att gå till ica för att kolla läget och hittade då denna som jag faktiskt läst lite om nyligen. Kunde inte låta bli att köpa...

Jag kunde inte hitta nya Kick, men hoppas jag dyker på den snart!

RSS 2.0