Riktigt härlig och aktiv helg

Precis som jag vill ha det, i alla fall som oftast. Jag har bakat tårta och testat en ny smak på mousse som blev riktigt smarrig. Gjorde på godiset Ferrero Rocher.


Och så har vi ju varit i simhallen och efter det var vi på kalas hos Stina!
Idag åkte vi skridskor i Visättra med min mamma och kidsens kusin Noah. Jättekul och alla tre barnen var grymt duktiga.
Efter skridskoåkningen tog mamma hand om barnen och vi åkte på husvisning!!! Första husvisningen av många framöver. Nu gäller det att hitta rätt område, rätt planlösning och mycket annat tills vi ska flytta härifrån. Har ju tänkt att vi ska flytta när kidsen börjar 6-års, typ.

Efter huset åkte vi på lite sightseeing och kollade in mina gamla hoods. Och efter det hämtade vi upp barnen för att direkt åka till kidsens farmor. Där tog vi med oss deras andra kusiner och åkte kälke och lekte i parken! Superbra pulkabacke!!!Vi har haft det jättebra hela helgen och alla är så mycket gladare när vi gör roliga saker. Ofta händer det ju tyvärr att helgen består av besök på Ica eller Coop och det kan jag gärna vara utan... Så nu gäller det att planera bättre så att fler helger blir så här aktiva och roliga!!!

Simhallen

Idag prövade vi simhallen för första gången. Det var en hit! Vi åkte till huddingehallen eftersom vi ändå skulle till Tullinge på kalas.

Vi började i simskolebassängen och Moa var snabb i och det gick snabbt för henne att vilja flyta omkring på egen hand. Jack ville först inte ens byta om men ändrade sig ganska snabbt. När han hade bytt om gick han lite på det grundaste till en början men ganska snabbt ville han komma med ut i bassängen. Krampaktigt höll han sig fast i mig men även där tog det inte så lång tid innan han flöt omkring själv.

Efter ett tag tog vi oss ut i stora bassängen och sen visade Niklas upp ett magplask från trampolinen. En nyhet för mig var badlandet för mindre barn som byggts vid vattenrutschbanan. Det var väldigt mysigt och superskönt med varmare vatten!!! 🏊

Helt klart en härlig utflykt med familjen och nästa gång testar vi nog Eriksdalsbadet.

Dinner and a movie

Middag på Long Horn och sen bio. En mycket bra söndagkväll mitt i vintern!

Extra breda säten och stort benutrymme. Det passade bra efter brakmiddagen... Filmen var riktigt bra!

Snölek

Det går minst lika bra att leka i sandlådan på vintern som på sommaren!
Julgransplundring

Idag var det dags att dansa ut julen och det blev lika bra som förra året. Dock så blev det bara några bilder precis vid hemgång, försökte få till en kusinbild... Hmm

Jack försökte knäppa koftan och övriga tre sprallade omkring med godiset de fick av tomten!

Det där godiset. Drygt 3 år och 9 månader höll det. Nu har de ätit godis och kommer nog att vilja ha mer! 😝

Vi sa att det var julgodis och att nästa gång blir nog när tomten kommer, men det lär nog inte bli så. Min tanke är ju att inte göra nån grej av detta utan om de vill smaka nån gång eller får på kalas eller så, ja då blir det godis. Ska försöka att inte hajpa det och bara låta det vara som vad som helst.

Det är ju inte konstigt att äta godis och ingen big deal, utan mitt problem är ju faktiskt att jag själv inte kan moffla godis hur som helst längre! Kanske lika bra det iofs... 😳

Nyåret 2013-2014

firade vi på landet uppe i Hudik. Det var riktigt riktigt mysigt, men vi saknade kusinerna som stannade hemma i stan. Det fanns inte mycket till snö, men vi hade skoj ändå. Nyårsafton blev en lång dag med mycket lek och god mat. Kidsen orkade faktiskt stanna uppe till tolv och till och med lite efter det. Vi hade fyrat av några raketer efter middagen ifall de skulle somna innan tolv, men de var med. Moa stod ute med de andra men Jack blev lite rädd och ville sitta inne på verandan.
"örluvorna" var på
Moa psykar Nalle.... ;)
 

Sven

Stormen Sven besökte ju Sverige för ett tag sedan och uppe i Hälsingland hade väldigt mycket skog förstörts. Det är inte lätt att få det på bild, men det var ganska mäktigt att se alla dessa enorma (och små) träd som fallit i skogarna. Det var verkligen MASSOR av skog som låg som plockepinn!
Kidsen tog med sig hammare och såg för att "bygga" i skogen
 

Landet

Ingen skid- eller pulkaåkning, men däremot buspalats, isbana och nerfallna träd!
Och så en hel del mys


Fina dagar
 
Gott nytt år! ❤️

RSS 2.0