Godisätardag

På fredag är det midsommar och då har jag bestämt att jag kan äta godis om jag känner för det. Varför? Jo för att jag känner att jag behöver kunna hantera det på ett normalt sätt. Det som blir min utmaning är att inte fortsätta äta godis dagen efter och även att försöka hålla mig till normalt ätande. Alltså inte moffla allt jag kan på 2 sekunder...
 
Jag har funderat massor på vilket godis jag ska äta. Vad är jag sugen på? Vad längtar jag efter att få äta igen? Det jag verkligen vill äta är Kick seasalt, nya Daim mint och nya Polly. Jag tror inte att nya Polly är särskilt smarriga men jag bara måste testa, som jag vill med alla nya godissmaker. Daim mint kommer att vara fantastisk tror jag!
 
Sen kommer det förmodligen att finnas godis på landet och då får jag småäta lite så där lagom. Hmmm.
 
Det ska funka, det ska funka, det ska funka!
 

Nytänk

Jag blev så glad igår kväll när jag insåg att jag förändrat mitt tänk vid nattningarna. För knappt 2 månader sen tänkte jag bara på att kidsen skulle somna snabbt så att jag kunde sätta mig i soffan och börja moffla godis. Kände mig stressad att nattningen ibland tog lång tid eftersom jag så gärna ville äta mitt godis. Och då hade jag ändå småätit hela eftermiddagen eftersom jag varje dag köpte godis direkt efter jobbet redan...
 
Nu när jag kommit in i bokläsning igen, är verkligen en periodare när det gäller att läsa böcker, så längtar jag efter att få läsa den bok jag är inne i. Dvs, ingen stress vid nattning, utan en känsla att det ska bli mysigt att läsa bok när de somnat.
 
Just nu läser jag Sofie Sarenbrandt som skriver superspännande böcker som jag måste streckläsa.

Kalvinknatet Huddinge

Tidigare i veckan var vi i Huddinge och sprang barnens andra lopp. 400 meter i Sjödalsparken. De fick medalj, t-shirt och chokladdricka. När vi stod vid startlinjen ångrade sig Moa under några sekunder men så snart startskottet avfyrades drog hon iväg. Hon sprang hela loppet själv med morfar bredvid sig. Jack blev lite trött, förmodligen efter hans växtvärk då han har ont i knäna fortfarande, så jag fick bära honom en bit. Men i mål ville han springa själv. :)
 

Kolmården

Vilka härliga dagar vi haft! Igår tog vi halvdag och åkte ner mot Kolmården med mina föräldrar. Vi hade bokat övernattning på ett litet pensionat en liten bit från djurparken. Det var ett mysigt litet ställe där vi blev serverade riktigt god sommarbuffé. Ett lekrum fanns precis intill matsalen, perfekt!
 
Vi sov i små söta rum och vi fick be om en extra madrass till golvet då sängen var så liten att alla fyra inte skulle få plats. Moa valde att sova på madrassen på golvet och det funkade riktigt bra. Kidsen sov hela natten. Vi gick upp när klockan ringde 07.40. Då blev det en lugn och härlig frukoststund.
 
Mamma och pappa åkte före oss då vi hade bokat in dem på Exklusiv Delfinguidning. När de var klara där mötte vi upp utanför Delfinariet. Vi började med Safari och det var första gången jag åkte linbanan. Väldigt bra! Jack ville först inte med men det tog inte lång tid innan vi fick honom på bättre humör och sen vågade han till och med stå upp på sätet och kika ner på alla djuren. Sen kollade vi in resten av djuren, åt lunch och avslutade med lek i Bamses lilla värld.
 
Det bästa under dagen var Delfinshowen tycker jag. Helt FANTASTISK!!! Guiden som hade hand om mamma och pappa hade bokat in oss på förbokade platser längst fram så vi satt nära och bra. Musiken ihop med filmen, delfinerna och så klart tjejerna som höll showen var grymt bra. Känslosamt, roligt och väldigt underhållande.
Sen så träffade vi våra kompisar från Nynäs också vilket var riktigt skoj!
Två väldigt sköna dagar med familjen! Känner mig otroligt nöjd och nu har vi en hel helg kvar. :)

RSS 2.0