Kolmården

Vilka härliga dagar vi haft! Igår tog vi halvdag och åkte ner mot Kolmården med mina föräldrar. Vi hade bokat övernattning på ett litet pensionat en liten bit från djurparken. Det var ett mysigt litet ställe där vi blev serverade riktigt god sommarbuffé. Ett lekrum fanns precis intill matsalen, perfekt!
 
Vi sov i små söta rum och vi fick be om en extra madrass till golvet då sängen var så liten att alla fyra inte skulle få plats. Moa valde att sova på madrassen på golvet och det funkade riktigt bra. Kidsen sov hela natten. Vi gick upp när klockan ringde 07.40. Då blev det en lugn och härlig frukoststund.
 
Mamma och pappa åkte före oss då vi hade bokat in dem på Exklusiv Delfinguidning. När de var klara där mötte vi upp utanför Delfinariet. Vi började med Safari och det var första gången jag åkte linbanan. Väldigt bra! Jack ville först inte med men det tog inte lång tid innan vi fick honom på bättre humör och sen vågade han till och med stå upp på sätet och kika ner på alla djuren. Sen kollade vi in resten av djuren, åt lunch och avslutade med lek i Bamses lilla värld.
 
Det bästa under dagen var Delfinshowen tycker jag. Helt FANTASTISK!!! Guiden som hade hand om mamma och pappa hade bokat in oss på förbokade platser längst fram så vi satt nära och bra. Musiken ihop med filmen, delfinerna och så klart tjejerna som höll showen var grymt bra. Känslosamt, roligt och väldigt underhållande.
Sen så träffade vi våra kompisar från Nynäs också vilket var riktigt skoj!
Två väldigt sköna dagar med familjen! Känner mig otroligt nöjd och nu har vi en hel helg kvar. :)

Kommentarer
mamma

tack tack det var två underbart fina dagar puss puss

2014-06-12 @ 19:38:55Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0