Pippi, Karlsson, lillnalle, pandis mfl

Det är inte bara kidsen som smyger in till oss på natten.....Som tur var kom Moa med sina bästa kompisar nu på morgonen när vi ändå skulle gå upp, men det är inte ovanligt att några gosedjur följer med. Och kidsens kuddar så klart. Trångt blir det.

4 år

I onsdags fyllde kidsen 4 år! Vi hade skickat in till dagens grattis på bolibompa och vi kom med!!! Wow! Vilken härlig känsla. Jack letade snabbt fram samma bild som vi har i en liten fotobok här hemma. :)


Tyvärr var Jack sjuk och Moa ville stanna hemma hon också. Så det blev inget firande som vi hade tänkt. Tur att vi hade både barnkalaset och kalaset för familjen helgen innan.När barnen själva får välja

Är det bara att gilla läget! 😄

Det mesta var väl okej men de där kepsarna.... HmmSista dagen på utmaningen!

Nu har jag klarat av mina fem dagar med blogginlägg om min vardag. Det var faktiskt lite kul måste jag erkänna.

I morse började bootcampet igen, kändes väldigt bra. Tre veckor, tre dagar i veckan kl 06.15. Love it!
När bootcampet är klart påbörjar jag nya PT-timmar. Min PT är så bra, hon kan verkligen mig :)
Bjuder på en till bild från gymmet, skohyllorna i entrén.

På lunchen idag sprang jag några ärenden. Inhandlade inbjudningskort till barnens kalas och så fotade jag leksaker på BR. Enklaste sättet att få reda på vad de kan tänka sig på önskelistan!
Jack gillar verkligen byggare Bob

Moa tycker om spider man

Något jag saknar i kalasväg är roliga hattar och kungakronor. Men det har öppnat en butik i närheten med massor av partysaker som jag ska undersöka närmre. Sen finns det en kanonbutik i sickla också. :)
Ska bli spännande med första riktiga barnkalaset!!!
Tips på lekar/underhållning för ett gäng med kids 3-5 år?

Söndag- utmaningen dag fyra

Idag softade vi genom hela förmiddagen. Jag gjorde ny müsli (supergod och snäll mot min mage) och så kollade vi film och ritade. Niklas och Jack tog en liten promenad till Ringen.

Efter lunch åkte vi hem till kompisar för en playdate. Kidsen lekte nästan oavbrutet i ca 6 timmar. Avbrott endast för toabesök och matintag! Vi tog en promenad för att mata änderna. Det tyckte kidsen var roligt.
Kollade in vårblommorna i trädgården

Efter ett rejält mellis och en brakmiddag åkte vi hem och nattade två riktigt trötta barn. Nu blir det soffhäng UTAN godis..........

Utmaning dag 3 - lördag

Idag blev det en slappardag. Sen och lång frukost och sen åkte vi för att storhandla. Åkte till sickla för att kidsen skulle kunna vara på Lekloftet medan vi handlade. Dock så var ingen av dem sugna på det, så jag lämnade in Niklas där med barnen. Då kunde jag handla i hyfsad lugn och ro. Vi fyllde på pastaförrådet, det behövs eftersom kidsen är inne i en spagettiperiod nu!

Till mellis tog jag fram jordgubbar som jag frös in i somras och mixade med den nya profeel jordgubb. Det smakade riktigt bra förutom att jag tyckte gubbarna tappat smak i frysen...
Det doftade verkligen sommar när de tinade.

Det här är en vanlig syn här hemma, Moa ensam kvar vid matbordet. Hon gör så mycket annat när vi andra äter och när hon väl börjar äter hon sakta, vilket är bra iofs, och vi behöver fixa annat. :)

Vi håller dock henne sällskap i köket!

Innan det var dags att softa i soffan röjde kidsen loss!

Nu sussar de sött och Niklas är ute på galej. Jag myser i soffan med mitt nya favoritgodis!!!

Sov gott!

RSS 2.0