Pärla för Ung Cancer

Idag har jag och kidsen varit delaktiga i något fint. Vi, tillsammans med en kompis och hennes barn, har pärlat armband till Ung cancer och deras försäljning av dessa. Barnen var superduktiga alla fyra och minstingarna slappade sedan med lek och spel.Jack tog några bilder från deras vy...Det blev många armband och jag fick med mig två egna hem!Kan absolut tänka mig att hjälpa till igen, eller kanske med packning, knytning eller annat. Ska kollas upp!

På väg hem öppnade sig himlen och jag tyckte molnen såg coola ut. Det brukar ju oftast bara vara helgrått men häftigt med de "hackiga" molnen tycker jag :)Planeringsdagar på dagis

Igår och idag har dagis stängt. Idag fick kidsen följa med Niklas till jobbet vilket de tycker är roligt. Jag ville vara helt ledig eftersom jag väldigt gärna åker på utflykt eller så. Eftersom Lilla Posten på postmuseum var stängt så blev det Junibacken. Det var länge sen vi var där och tänkte att det är skönt att åka dit en vardag när inte alla andra är lediga. Rätt beslut! Lugnt och skönt och inga köer eller stök! :)

Vi började med lek i Villa Villekulla där de röjde loss ordentligt.Teater och sen pannkakslunch.
Sedan ös och röj nere i staden där Lasse-Majas detektivbyrå håller till, Valleby?..
En fantastisk liten stad med roliga små hus och lekställen!!!

I bion fanns en salong med två stolar, biljettlucka och filmvisning!

Café med små kakor och en gammal kassaapparat


Vi åkte sagotåget så klart, men där får man inte fotografera... Innan tåget åkte lekte vi i sagotorget. Där finns bland annat Alfons, mamma mu, Mumin och tokiga små brokiga.
Paus för fika och så massor av lek på alla dessa ställen. Totalt tre teaterföreställningar.
Båttur dit och spårvagn hem. Varsitt nytt gosedjur. Hellyckad dag för alla tre!!! ❤️

Åbergs museum - utflykt med mina föräldrar

Idag åkte vi till Bålsta för att kolla in Lasse Åbergs fina saker. Och oj vad mycket fina saker han samlat på sig!!!
Moa och Jack var väl inte lika imponerade dock...Golfmaskinen fanns där, vad var det den hette nu?

Till slut fick kidsen leka av sig i trazan-kojan och åka banan-kana! En fantastisk koja de byggt och mysigt med filmvisning ( där vi vuxna samlades).


Tigerhoj!


Vi hade en härlig dag och utomhus fanns en liten lekpark som uppskattades mycket.Efter att vi kommit hem från utflykten var det dags att rösta och nu sitta förfäras över resultaten...

Kalas

I lördags var vi på kalas. En kompis som har fyllt 4 år. Vi började förmiddagen med att ta bussen till leksaksaffären för att köpa present. Det är inte lätt för två 4-åringar att välja ut varsin leksak att ge bort när man själv önskar sig så mycket, men till slut bestämdes två presenter. Lego i ena paketet och rit-/pysselbok och pennor i andra.

Det bjöds på massor av fika och våra små satt väl som vanligt kvar sist och mofflade/njöt?!Det blev sedan skattjakt och det var väldigt uppskattat. Även om kidsen gillar fiskdamm så är det riktigt kul när påsarna ska letas reda på.

Mums med allt gott i påsen!
Tack Charlie för ett roligt kalas! Och tack för doggybag Tess! 😝Italien - Brindisi

Förra helgen var det konferens med jobbet i 4 dagar. Några chartrade flyg flög ner ca 680 kollegor till Brindisi i Italien. Det var fyra väldigt bra dagar. En del konferens och en del slappa, aktiviteter och strandhäng.

Tyvärr var maten inte alls bra och den glass som gick att köpa var GB... Kanske därför jag ser ut som jag gör... 😉

På en av middagarna firade företaget sitt 10-årsjubileum och vi satt ute på terrassen under bar himmel, riktigt mysigt. Middagen avslutades med ett fyrverkeri som jag knappt sett tidigare, tror inte det kommer att gå att få tag i raketer till nyår i hela Italien...

Det dröjer nog 10 år till innan vi får en liknande resa igen men kanske kan vi få en till häftig resa med delar av företaget. Det gäller bara att jobba järnet nu! 💰🎰

Mina små björnar

Som jag kommer att längta efter mina små björnar nu när jag blir borta i 4 dagar.
❤️❤️❤️

RSS 2.0