Julklappar till mig själv

Ganska nyligen valde espresso house att uppdatera sin app. Appen använder jag nästan dagligen när jag köper min frukostlatte. Uppdateringen som kom krävde iOS 8 eller senare. Försökte uppdatera min telefon, men det gick inte. Googlade som en galning varför det inte gick. Till slut insåg jag att jag inte alls har en iPhone 4S som jag trott utan en iPhone 4!

iPhone 4 är tydligen för gammal för att få åka med tåget med alla nya uppdateringar så jag får snällt stanna på iOS 7. Än så länge är det bara espresso house jag inte kan använda, men det lär ju dyka upp fler. Därav min fundering om jag behöver köpa mig en ny telefon? Jag gillar min 4:a väldigt mycket, men ser också hur mycket mer jag kan få i en 6S t.ex.

Har inte funderat klart än, det är svårt att välja modell och om jag ska stanna kvar med mitt kontantkort som fungerar så bra eller om jag ska bli vuxen och skaffa mig ett abonnemang.

Snygg va? :)

En annan sak jag börjat fundera på när det gäller frukost är att jag behöver en maskin som gör smoothies tyst så jag kan mixa tidigt på morgonen när alla sover. Hittade då denna från Bosch. Verkar väldigt bra och skulle passa in i vårt nya kök sen!

Men då finns det ju flertalet olika modeller och hur vet man vilken som faktiskt är bäst? Ingen butik har alla så jag kan gå och titta. Jag vill ju inte missa någon bra funktion eller detalj.


KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0