Lite tid att samla energi

Både igår kväll och idag har jag fått tid för mig själv och samlat massor av energi.

Igår var vi ute med jobbet och åt fantastisk mat på Himlen i Skrapan. Ett par drinkar och sen hem i bra tid för lite smågodis. Ha ha. Vi hade så kul tillsammans och vi var alla åtta den här gången. Kul när vi känner varandra så bra och kan skoja om allt!

Idag åkte Niklas med kidsen till hans syster. Jag har fixat lite här hemma så klart och så har jag shoppat loss lite grann. Äntligen hade jag både ork och tur så jag hittade tre par jeans och tre toppar.

Sen jag började träna hård styrketräning har min kropp formats om lite, håller fortfarande på att vänja mig, och jag behöver därför nya byxor.

Nu håller jag på att fixa müsli och bara softar lite. Om nån timme eller så kommer familjen hem och då ska jag ha lagat middag...

Skööön dag!

Kommentarer
Saga

Hej!

Jag hittade din blogg då jag sökte på akpa 1 på google. Jag studerar nämligen och läser den kursen. Dock misslyckades jag med min arbetsrätts tenta. Jag förstår inte riktigt hur man ska skriva och referera till lagar osv. Jag undrar om jag kanske skulle kunna få tillgång till dina tenta svar på arbetsrätten. Skulle verkligen vara till stor hjälp.

Vänliga hälsningar, Saga

2015-04-06 @ 16:08:10Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0