Renovering pågår...

För ett tag sedan påbörjades det ungefär två år långa arbetet med vår fasad. Vi blev inplastade och hade jättetråkig utsikt från vardagsrummet. 

Häromdagen var plasten, det blå nätet och ställningarna borta. Fantastiskt med den vanliga utsikten igen och se så fint det börjar bli!❤️

Jag finner inga ord. Vet inte vad jag ska skriva. Vet inte hur jag ska agera. Gråten sitter konstant i halsen och tårarna bränner bakom ögonlocken. Alla mina tankar går till din fantastiska man, som nu måste leva utan dig vid sin sida.

❤️❤️❤️

En gammal bild, men den visar verkligen ER! ❤️

Midsommar 2015

Midsommar firades som vanligt för oss ute på Värmdö. Vi åkte ut på torsdag kväll för att vakna utvilade. Jag hade förberett mig ordentligt på en regnig midsommarafton och så blev det. På med regnställ och till stången för att dansa. Vi hade jättekul och det verkade som om det var fler vuxna uppe och dansade i år, kanske för att hålla värmen.
Jag tycker det är lättare att acceptera regnet när man är inställd på det. Då blir det bara härligt när solen väl kikar fram en liten stund. Och för barnen spelar det ju ingen roll, de leker oavsett väder.
Killarna startade restaurang som alla skulle besöka, vilket var mycket uppskattat :)
Blomster skulle plockas och tårta skulle bakas. I år blev det en sorts marängtårta med bär, supersmarrig!
På midsommardagen hade vi egen femkamp och det var väldigt roligt. Ett ordentligt träningspass (hoppa säck, eller hoppa påse som Moa säger)
Såpbubblor är en fantastiskt leksak, underhåller många barn under lång tid

Mina fantastiska, underbara, härliga små barn. Som börjar bli så stora. Jag älskar er!
 
Jag läste att många var missnöjda med vädret. Men vi hade en suverän midsommar, barnen lekte och var glada. Vi vuxna åt och mådde gott och njöt av glada barn. :)
 

RSS 2.0