Hemma med sjukt barn

Och friskt barn...

Visst har vi kollat en hel del på film men de blir ju snabbt rastlösa.
Ny strandklänning

På Mallis kom jag på fler saker jag behöver köpa. 😄
Hade packat massor av kläder och skor, men saknade så klart en hel del i alla fall.

Först och främst behövde jag en bättre strandklänning. Brände mig så klart på rygg och axlar... Den klänning jag har på stranden är jättebra eftersom den är kort och tunn, torkar snabbt om den blir blöt.
Nu har jag köpt en som är tunn och kort men som även täcker axlarna. Perfekt!

Nu behöver jag gå på jakt efter ett par fina sandaler. Har bara flippisar och birken... ;)

Alcudia Mallorca

Igår kom vi hem från Mallis. En veckas semester med Niklas pappas sida av familjen, totalt var vi 11 personer. Det var en väldigt skön vecka med sol och värme. Massor av galna barn (och vuxna), Lollo & Bernie, minidisco, bad i pool och hav. Vi har haft det suveränt och barnen är så nöjda!
 
Det var bra pooler och stranden låg precis utanför hotellet. Det har byggts ett antal sandslott och resväskan var fylld med snäckor på hemresan.
 
Det fanns även strandremsa vid barnpoolen!
Förfest på våra rum inför varje middag :)
Kramkalas med Lollo & Bernie nästan varje kväll
En utflykt till marknaden, men det blev tågresa in, glass, sen lunchintag och taxi hem. För varmt för kidsen att shoppa...
Minidiscot och kvällsshowen fanns i hotellbyggnaden bredvid vår, så efter middagen var det promenad till minidiscot, sen tillbaks till hotellet för efterrätt och sen iväg igen för kvällsshowen. :) Tur det var varmt och skönt även på kvällarna!
 
Efter mycket bus blir man snabbt trött.
 En fantastiskt skön resa avslutades dock med en spya på bussen till flygplatsen, tur det gick att köpa nya kläder på plats :)
 

RSS 2.0