Dålig på att skriva...

Ja, det händer så mycket nu att jag inte hinner med att skriva här eller vara social utanför nätet heller. Vi köpte hus i höstas och om en månad flyttar vi in. Jag längtar verkligen, samtidigt som jag känner mig stressad för att inte allt är klart, stressad för att jag redan NU vill köpa all inredning och vill att den ska bli perfekt dag 1. Jag vet att det inte kan bli så och jag vill ju bo in mig lite innan jag börjar handla till huset.
 
Det jag vet idag är att vi inte ska fylla på huset med en massa blaj. Blajet får stå i källaren. ;)
 
Hantverkarna satte igång för ungefär en vecka sen och det går undan. Tyvärr hinner inte alla våra leveranser komma, men det löser sig ändå. Snickarna får helt enkelt komma tillbaks efter att de är klara (om de blir klara i tid det vill säga).
 
Vi har hängt otaliga timmar på IKEA och nu är äntligen köket beställt och levereras i morgon. Vitvaror beställs inom kort, likaså köksbänken. Idag beställde vi garderobsdörrarna och förra helgen beställde vi ytterdörr och innerdörrar.
Sen är det ju allt smått runtomkring, dörrtrycke, beslag och allt vad det heter. Det är också klart nu.
 
Den här veckan ska Niklas fixa lite grejer och vi ska packa inför fjällen. Det ska bli skönt att komma iväg och bara ha det gott, samtidigt som stressen ligger och gror i magen. När vi kommer hem blir det direkt att hämta hem flyttlådor så vi kan börja packa ner vår lägenhet.
 
Lite bilder från huset:
 
Baksidan
Vardagsrummet
Från vardagsrummet in mot kök och matplats. Fönsterväggen rivs.
Köket som rivs ut helt.
Rivning pågår
Det som ska bli vårt sovrum. Jag gillar tapeten men den var sliten och inte riktigt vad Niklas vill ha :)
Det jag tycker är väldigt fint i huset som ska vara kvar är tapeten i trappan ner till källaren
Vilken grej alltså att köpa radhus. Jag längtar till våren när vi kan börja fixa på tomten, rensa, snygga till och bara ta en kopp kaffe i solen. Kidsen kan springa till lekplatsen när som helst. De kan gå över till sin kompis som bor i andra änden av radhuslängan.
Jag vill säga TACK till våra familjer som ställer upp när som helst. Vi är så otroligt tacksamma över att ni finns där och hjälper till!

Kommentarer
Mamma

det kommer att bli helt perfekt.. puss o kram

2016-02-05 @ 20:59:48Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0