Herr tandlös

Äntligen har Jack tappat sin framtand! Den har hängt lös länge länge och han har inte tyckt om det.

I skolan häromdagen hängde den på en liten tråd och en personal plockade ut den. Fantastiskt skönt! Sen kom tandfén med en guldpeng 🙂


Snart så!

Snart är kontoret helt klart. Som vi fejat! Nu längtar jag efter att ställa in möbler och ordna upp saker därinne. Behöver faktiskt få upp symaskinen så jag kan börja laga barnens byxor :)


Arbetet fortsätter

Nu är vi snart redo att börja måla! Kommer att bli så bra när vi är klara i kontoret.

Nu har vi rivit all tapet och skrapat alla tapetrester. Ikväll har vi även rengjort väggarna och öppnat upp ventilationen för att rengöra. Gah!


"Kontoret"

När vi renoverade här hemma inför vår inflytt så valde vi att inte fixa alla rum. Vi sparade förrådet och "kontoret". Förrådet målade vi i somras. Nu är det dags för kontoret. Rummet som hade kvar någon variant av vävtapet...


Rummet ska användas som förvaring/gästrum/pysselrum/syrum m.m. Ska bli jättekul att få ordning där.

Vi har rivit all tapet och håller nu på att skrapa ner resterna av klister och papper. Det gick förvånansvärt smidigt att dra ner tapeten och jag älskar sånt här skrapa/pilla-arbete.
Det svåra blir att välja färg till väggar och golv. Och komma överens!


När datorn jobbar och jobbar

Då får jag ta en paus och njuta av den härliga snön därute :)


Ska försöka blogga mer detta år!

Okej. Är dålig på att ta mig tid för att blogga. Vet helt inte om det är något jag vill fortsätta med, men har nu bestämt mig för att ge det hela ett nytt försök.


Nyårsafton igår. Vi hängde i Gävle hos kompisar och vi var 5 familjer tillsammans, 10 vuxna och 12 barn. Det flöt på riktigt bra och helt plötsligt fick vi skynda ut till ån och kolla raketer.

Sov gott och länge för att sen äta frukost på hotell.
Hemma nu och kids ska somna snart. I morgon är det jobb och fritids igen, dock bara 3 dagar och sen ledigt några dagar till.

Har en del funderingar för detta år, inga nyårslöften utan mer planer för hur jag vill ha det och hur jag ska kunna må så bra som jag vill. Ska skriva ner mina planer under veckan så att det blir lättare att följa och faktiskt se till att det blir av!

Mitt lilla instagramcollage får bli bilden till detta inlägg :)


RSS 2.0